Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalás vagy még nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás vagy még nem?

Figyelt kérdés
Egy érdekes, de kicsit megosztó kérdésem van. Barátainkkal tegnap este beszélgettünk róla, hogy kinek mi számít megcsalásnak. Sok fajta választ hallottunk ezalatt. Mindenkinek nagyon kíváncsi vagyok a válaszára, mert minden ember és kapcsolat más és más.

2022. jan. 26. 11:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
85%

10: ha megalázásnak tartom, akkor azt a szót fogom használni... szerinted nem ez a jó szó, mert te nem abban az értelemben használnád, én igen. És nemcsak én egyedül.

Amúgy a lexikonos példa azért nem jó, mert a lexikon az nem egy olyan lény, aki iránt a párom vonzódik, és nézegetni akarja... ami jobb esetben egy kapcsolatban én vagyok. Ha igen, akkor ott nagyobb gondok vannak. Az csak egy hobbi, ha eltölt heti 1-2 órát vele, oké. De ha ennél többet, és velem nem foglalkozik eleget, nekem az is megalázó. Ne gatekeep-eljük már, hogy ki milyen elvont fogalmat mire használ, mert az mindig értelmezés kérdése volt és lesz. Valaki azt sem tartja megalázónak, ha a párja nyilvánosan hangosan üvöltve elhordja mindenféle sarki k...nak, más meg "pitibb" dolgokat is megalázónak tart.

2022. jan. 26. 13:07
 12/15 anonim ***** válasza:
83%

Hát, senkit nem akarok megbántani, de akinek az "énidő" a rosszlányok nézegetésében merül ki, az olyan értelmi színvonalon lehet, akivel amúgy se akarnék haverkodni se...

Sehol nem írtam, hogy a szabadideje 100%-át fordítsa rám, a párom se teszi, és ez tök oké. Szerencsére viszont talál magának értelmesebb elfoglaltságot is a prostik bámulásán kívül, pl. olvasás, barkácsolás, programok a barátokkal, videojátékok, akármi.

Azt én se tartom egészségesnek, hogy "bármi amit nem velem együtt csinál = megcsalás".

2022. jan. 26. 13:08
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

Nekem semmi se minősül megcsalásnak. Amíg istenhez hűséges, addig nem érdekel mit kivel hogyan csinál.

Ha gyereket vállana mással szerelemből, az se megcsalás.

2022. jan. 26. 15:58
 14/15 anonim ***** válasza:
62%
Huh hova fajul a világ ha már az emer képejet se nézegethet rosszlányokon.
2022. jan. 26. 20:50
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Az első hazugságnál kezdődik a megcsalás. Hogy fizikailag mi történik, az mindegy már.
2022. jan. 27. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!