Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás vagy még nem?
10: ha megalázásnak tartom, akkor azt a szót fogom használni... szerinted nem ez a jó szó, mert te nem abban az értelemben használnád, én igen. És nemcsak én egyedül.
Amúgy a lexikonos példa azért nem jó, mert a lexikon az nem egy olyan lény, aki iránt a párom vonzódik, és nézegetni akarja... ami jobb esetben egy kapcsolatban én vagyok. Ha igen, akkor ott nagyobb gondok vannak. Az csak egy hobbi, ha eltölt heti 1-2 órát vele, oké. De ha ennél többet, és velem nem foglalkozik eleget, nekem az is megalázó. Ne gatekeep-eljük már, hogy ki milyen elvont fogalmat mire használ, mert az mindig értelmezés kérdése volt és lesz. Valaki azt sem tartja megalázónak, ha a párja nyilvánosan hangosan üvöltve elhordja mindenféle sarki k...nak, más meg "pitibb" dolgokat is megalázónak tart.
Hát, senkit nem akarok megbántani, de akinek az "énidő" a rosszlányok nézegetésében merül ki, az olyan értelmi színvonalon lehet, akivel amúgy se akarnék haverkodni se...
Sehol nem írtam, hogy a szabadideje 100%-át fordítsa rám, a párom se teszi, és ez tök oké. Szerencsére viszont talál magának értelmesebb elfoglaltságot is a prostik bámulásán kívül, pl. olvasás, barkácsolás, programok a barátokkal, videojátékok, akármi.
Azt én se tartom egészségesnek, hogy "bármi amit nem velem együtt csinál = megcsalás".
Nekem semmi se minősül megcsalásnak. Amíg istenhez hűséges, addig nem érdekel mit kivel hogyan csinál.
Ha gyereket vállana mással szerelemből, az se megcsalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!