Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van bármilyen valid oka a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van bármilyen valid oka a megcsalásnak, amit el lehet fogadni és jó ötlet hallgatni róla?

Figyelt kérdés

Egy nős kollégám először flörtölgetett velem, de direkt nem vettem a lapot, aztán pedig nyíltan udvarolt, a legutóbb pedig már úgy intézte, hogy kettesben bent maradjunk a munkaidő lejárta után és akkor rámenősen nyomul, átkarolt. Akkor már kiabálva mondtam, hogy hagyjon békén és szólni fogok a feleségének, mert undorító.

Ez nagy port kavart, elmondta csomó kollégának, és az egyik férfikolléga, akivel jóban vagyok, félrehívott beszélni és azt mondta, nehogy szóljak a fickó feleségének, semmit nem tudok a házasságukról és az okokról, és iszonyú kárt tennék, ha fecsegnék. Meg amúgy sem éri meg, mert ő tudja, hogy a kollégának párpatronos fruska lennék csak (elvileg sokszor mondta neki), soha nem fogja elhagyni értem a feleségét.

Mégis milyen okkal lenn védhető ez az egész?

Szerintem amúgy szólni fogok, holnapig mérlegelek.

2022. jan. 22. 15:02
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
96%
#29 Az ilyeneknek nincs helye a civilizált emberek között szívem.
2022. jan. 23. 18:47
 32/39 anonim ***** válasza:
0%
A kérdezőnek meg az őt támogatóknak nincs helye a civilizált társadalomban inkább
2022. jan. 23. 19:56
 33/39 anonim ***** válasza:
96%
...mondta az ovis "nem mert teee" szöveget a #32 19:56 válaszoló a kis 0% értékelésével.
2022. jan. 23. 20:03
 34/39 anonim ***** válasza:
0%
Fáj az igazság hölgyek… ez az igazság
2022. jan. 23. 20:05
 35/39 anonim ***** válasza:
97%
A hülyeséged, az fáj
2022. jan. 23. 20:10
 36/39 A kérdező kommentje:
Fröcsögés helyett még mindig várom, hogy fejtsd ki az indokaidat, érveidet.
2022. jan. 23. 20:14
 37/39 anonim ***** válasza:
8%

Oké.

A feleségnek semmi jogod nincs bemártani. Nem vagy te bíró hogy ítélkezz más felett. Ha a nyomulós viselkedése miatt jelzed a munkahelyen oké, de ez a feleségnél bemártani neharagudj de nagyon gáz

2022. jan. 23. 20:30
 38/39 A kérdező kommentje:

Szerintem meg csalni a másikat nagyon gáz + azzal védekezni, hogy csak egy párpatronos luvnya vagyok, nonszensz.

És de, van jogom.

2022. jan. 23. 20:34
 39/39 anonim válasza:
100%
#37 Zaklatta a kérdezőt ez a faszi és az elmondása szerint nem csak vele coselkedett így. Valamint a kérdező tette tönkre a kapcsolatot??? A válaszolók nagy része azerintem egyett ért azzal hogy éppen a pasi tette tönkre azzal hogy nyomult mással. A pasi volt párjának meg joga van tudni kivel is él együtt! A kérdező nem bíró, ugyanis ő csak tudtára adta a dolgot, a faszi volt párja döntött. Ha ennyire mérges vagy azért hogy egy mocsok lebukott vald csak be hogy te is ilyen vagy ;).
2022. máj. 26. 21:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!