Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van bármilyen valid oka a megcsalásnak, amit el lehet fogadni és jó ötlet hallgatni róla?
Egy nős kollégám először flörtölgetett velem, de direkt nem vettem a lapot, aztán pedig nyíltan udvarolt, a legutóbb pedig már úgy intézte, hogy kettesben bent maradjunk a munkaidő lejárta után és akkor rámenősen nyomul, átkarolt. Akkor már kiabálva mondtam, hogy hagyjon békén és szólni fogok a feleségének, mert undorító.
Ez nagy port kavart, elmondta csomó kollégának, és az egyik férfikolléga, akivel jóban vagyok, félrehívott beszélni és azt mondta, nehogy szóljak a fickó feleségének, semmit nem tudok a házasságukról és az okokról, és iszonyú kárt tennék, ha fecsegnék. Meg amúgy sem éri meg, mert ő tudja, hogy a kollégának párpatronos fruska lennék csak (elvileg sokszor mondta neki), soha nem fogja elhagyni értem a feleségét.
Mégis milyen okkal lenn védhető ez az egész?
Szerintem amúgy szólni fogok, holnapig mérlegelek.
Semmilyen okkal nem védhető.
A férfi kollégád meg inkább maradjon csendben, és ne védje ezt a hím luvnyát és főleg ne a te nyakadba varrja, hogy hallgass arról, hogy erőszakoskodott veled ez a pasi.
Tök mindegy mi az ok, legalább kollégára ne nyomuljon és főleg nem erőszakosan.
Miután a kis ribije félre hívott téged hogy elmondja ne szólj a feleségnek, abban a pillanatban mentem volna vigyorogva tönkre tenni a pali életét:D
Így kell bánni ezekkel a herékkel, te is így tegyél!
Nehogymar védd..
"Meg amúgy sem éri meg, mert ő tudja, hogy a kollégának párpatronos fruska lennék csak (elvileg sokszor mondta neki), soha nem fogja elhagyni értem a feleségét."
Ezt a részt egyszerűen nem értem...
Hátpersze, hogy iszonyú kárt tennél, ha elmondanád. 🤣Egyből otthagyná a fix pontja. Mond csak el. Joga van az asszonynak tudni erről. Valószínűleg már amúgyis kb. a 10. lehetsz, akinél bepróbálkozott a kangörcsös fasz.
"Meg amúgy sem éri meg, mert ő tudja, hogy a kollégának párpatronos fruska lennék csak (elvileg sokszor mondta neki), soha nem fogja elhagyni értem a feleségét."
Remélem azt válaszoltad neki, hogy neked még egy patronra se kellene ez a gusztustalan here. Az meg egyáltalán nem érdekel, hogy otthagyja vagy nem hagyja feleségét.
Közöltem volna vele, hogy munkahelyen dolgozunk és nem üzekedünk. Az ember dolgozni jár be, nem másokkal kefélni. Azért a főnöknek is elejtenék 1-2 szót, hogy mire is fizet neki. Az ilyen vadbarom mindent megérdemel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!