Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van bármilyen valid oka a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van bármilyen valid oka a megcsalásnak, amit el lehet fogadni és jó ötlet hallgatni róla?

Figyelt kérdés

Egy nős kollégám először flörtölgetett velem, de direkt nem vettem a lapot, aztán pedig nyíltan udvarolt, a legutóbb pedig már úgy intézte, hogy kettesben bent maradjunk a munkaidő lejárta után és akkor rámenősen nyomul, átkarolt. Akkor már kiabálva mondtam, hogy hagyjon békén és szólni fogok a feleségének, mert undorító.

Ez nagy port kavart, elmondta csomó kollégának, és az egyik férfikolléga, akivel jóban vagyok, félrehívott beszélni és azt mondta, nehogy szóljak a fickó feleségének, semmit nem tudok a házasságukról és az okokról, és iszonyú kárt tennék, ha fecsegnék. Meg amúgy sem éri meg, mert ő tudja, hogy a kollégának párpatronos fruska lennék csak (elvileg sokszor mondta neki), soha nem fogja elhagyni értem a feleségét.

Mégis milyen okkal lenn védhető ez az egész?

Szerintem amúgy szólni fogok, holnapig mérlegelek.

2022. jan. 22. 15:02
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
97%

#19 Ki mit vet...

Eleve nem illik munkahelyen rámozdulni másokra, de itt eleve nem volt rá vevő a másik fél.

2022. jan. 23. 13:39
 22/39 A kérdező kommentje:

"Remelem haragja utolér"

Meg tudod normálisan indokolni, hogy miért én vagyok a történetben a rossz? :)

2022. jan. 23. 13:50
 23/39 anonim ***** válasza:
91%

Megérdemelte. Felnőtt ember tudjon felelősséget vállalni a tetteiért. Olyat pedig ne tegyen, aminek nem akarja elviselni a következményeit. Ilyen egyszerű.

A férfi kollégával meg, akivel jóba vagy, maximum felületes jó viszonyt tartanék a továbbiakban. Hogy a francba lehet ilyet mondani??? Arcom leszakad. Ne mondd el, hogy félre akart lépni veled, mert csak dugni akart, nem szakítani? Ez milyen indoklás...? Aki ezt komolyan kiejti a száján, azzal valami nincs rendben.

2022. jan. 23. 14:08
 24/39 anonim ***** válasza:
73%
Légyszi tartsd majd velünk a kapcsolatot, és meséld el mi történik később, megakarok nyugodni, hogy ez a ribi megkapja, amit megérdemel:D
2022. jan. 23. 14:24
 25/39 A kérdező kommentje:
hihi :) Rendben.
2022. jan. 23. 14:26
 26/39 anonim ***** válasza:
0%

Hihi :) de rohadt viccesek vagytok :)

Aztán ugyan ezt csináljátok ti is fordított felállásban a munkahelyen de a férfiak sosem dobnak fel senkit.

Haragja utolér majd meglásd. Kezdj el új munkahelyet keresni, mert egy dühös férfit leállítani nemigen lehet és megértem hogy az.

2022. jan. 23. 14:40
 27/39 A kérdező kommentje:

A munkahelyen is én fogok alátenni, mószerolni, kicsinálni. :) Keressen ő újat.

Pár kollágával beszélgettem, a mocskolódásait körbemutogattam, többek között a főnökének is, holnap pedig a HR-en kezdek. Kiderült, egyszer már panaszkodott rá más is, és figyelmeztették, szóval nem fog jól jönni neki, hogy megint jelenti valaki.

2022. jan. 23. 14:48
 28/39 anonim ***** válasza:
97%
#26 Eljut az agyadig, hogy a pali viselkedett hülyén? Teljesen jogos amit most kap.
2022. jan. 23. 15:02
 29/39 anonim ***** válasza:
4%

Ez már undorító bosszú szomj, kérdező.

Megkapta már a magaet. Esetleg a fejét tálcán nem kivanod? A vetsegert kapott büntetésnek aranyosnak kell lennie. Szetszedted a kapcsolatát, lejaratod a munkahelyen, ki akarod dobálni. Legyen már elég, miféle szörnyeteg vagy te?

2022. jan. 23. 18:43
 30/39 A kérdező kommentje:
Pont arányos. Mivel munkahelyen, munkakörnyezetben zaklatott, hozzám nyúlt, sarokba szorított, majd a kollégáim között próbál lejáratni, hogy "párpatronos" liba vagyok. Szerintem pont nincs már itt keresnivalója, mivel nem tud viselkedni.
2022. jan. 23. 18:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!