Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van bármilyen valid oka a megcsalásnak, amit el lehet fogadni és jó ötlet hallgatni róla?
Egy nős kollégám először flörtölgetett velem, de direkt nem vettem a lapot, aztán pedig nyíltan udvarolt, a legutóbb pedig már úgy intézte, hogy kettesben bent maradjunk a munkaidő lejárta után és akkor rámenősen nyomul, átkarolt. Akkor már kiabálva mondtam, hogy hagyjon békén és szólni fogok a feleségének, mert undorító.
Ez nagy port kavart, elmondta csomó kollégának, és az egyik férfikolléga, akivel jóban vagyok, félrehívott beszélni és azt mondta, nehogy szóljak a fickó feleségének, semmit nem tudok a házasságukról és az okokról, és iszonyú kárt tennék, ha fecsegnék. Meg amúgy sem éri meg, mert ő tudja, hogy a kollégának párpatronos fruska lennék csak (elvileg sokszor mondta neki), soha nem fogja elhagyni értem a feleségét.
Mégis milyen okkal lenn védhető ez az egész?
Szerintem amúgy szólni fogok, holnapig mérlegelek.
Óriási balhé, úgy néz ki, szakítanak.
Természetesen a pali már fb-on vergődik nekem.
Nem ismerlek, de nagyon büszke vagyok rád.
Örülök, hogy volt hozzá bátorságod, ügyes vagy.
Ez a minimum amit ez a hímr.banc érdemel.
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!