Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van bármilyen valid oka a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van bármilyen valid oka a megcsalásnak, amit el lehet fogadni és jó ötlet hallgatni róla?

Figyelt kérdés

Egy nős kollégám először flörtölgetett velem, de direkt nem vettem a lapot, aztán pedig nyíltan udvarolt, a legutóbb pedig már úgy intézte, hogy kettesben bent maradjunk a munkaidő lejárta után és akkor rámenősen nyomul, átkarolt. Akkor már kiabálva mondtam, hogy hagyjon békén és szólni fogok a feleségének, mert undorító.

Ez nagy port kavart, elmondta csomó kollégának, és az egyik férfikolléga, akivel jóban vagyok, félrehívott beszélni és azt mondta, nehogy szóljak a fickó feleségének, semmit nem tudok a házasságukról és az okokról, és iszonyú kárt tennék, ha fecsegnék. Meg amúgy sem éri meg, mert ő tudja, hogy a kollégának párpatronos fruska lennék csak (elvileg sokszor mondta neki), soha nem fogja elhagyni értem a feleségét.

Mégis milyen okkal lenn védhető ez az egész?

Szerintem amúgy szólni fogok, holnapig mérlegelek.

2022. jan. 22. 15:02
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
0%
Próbálkozz csak :) soha senki nem ment még semmire ezzel a fecsegéssel, cserébe saját magad lejáratására jó. Utána remélem úgy aládtesz hogy ki is rúgnak a munkahelyedről. Az ilyen pár patronos fruska ezt erdemli, ha kotyogni van esze.
2022. jan. 23. 09:23
 12/39 anonim ***** válasza:
96%
És azon mindenki átsiklott, hogy ez a phasz nem csak simán dugni akart, hanem erőszakoskodott is vele.
2022. jan. 23. 11:45
 13/39 anonim ***** válasza:
97%
#11 Kellett ennek a fruskának erőszakoskodni, meg rámászni... ja, várj, a pasi mászott rá! Ráadásul még nős is. Attól függetlenül sajnáljuk, csak mert kuki van a lába között?
2022. jan. 23. 12:19
 14/39 A kérdező kommentje:
Elmondtam a nőnek végül már tegnap. :)
2022. jan. 23. 12:24
 15/39 anonim ***** válasza:
96%
És? Mi lett?
2022. jan. 23. 12:31
 16/39 A kérdező kommentje:

Óriási balhé, úgy néz ki, szakítanak.

Természetesen a pali már fb-on vergődik nekem.

2022. jan. 23. 12:32
 17/39 anonim ***** válasza:
91%

Nem ismerlek, de nagyon büszke vagyok rád.

Örülök, hogy volt hozzá bátorságod, ügyes vagy.

Ez a minimum amit ez a hímr.banc érdemel.

21/N

2022. jan. 23. 12:57
 18/39 anonim ***** válasza:
97%
Jól tetted! :)
2022. jan. 23. 13:18
 19/39 anonim ***** válasza:
0%
Remelem haragja utolér
2022. jan. 23. 13:36
 20/39 anonim ***** válasza:
75%
#19: vergődjön a kis pöts. Máskor gondolja meg, mielőtt kollégával erőszakoskodik.
2022. jan. 23. 13:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!