Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bosszú hidegen, vagy melegen a legjobb?
Tisztàban vagyok vele, hogy a legeslegjobb "bosszù", ès lezàràs egyben ha tovàbblèpek, de a sors úgy rendezte, hogy kicsit visszatudok vàgni az exemnek.
Nem sima megcsalàs volt, sajnos nagyon csùnya dolgot csinàlt, amit nem szeretnèk rèszletezni. De megèrdemli.
A lènyeg, hogy tudok valamit, amit nagyon tudnia kellene neki is. Kihat az egèsz èletère, ès az ùj kapcsolatàra (a lànnyal akivel csalt)
Muszàj neki szòlnom előbb-utóbb mert túlsàgosan komoly ügy ahozz hogy ne szóljak. Viszont sok függ attól hogy mikor is teszem. Minèl tovàbb vàrok valószínűleg annàl rosszabb lesz neki mikor is beszèlek neki erről. Egyfelől túl akarok lenni rajta ès tisztàzni a lelkiismeretem, màsfelől szivesen vàrnèk egy kicsit had fàjjon neki igazàn...
"Ebből hogy szűrted le, hogy èn utàlom magam? "
Csak azt tudod adni ami benned van
Igazából... Semmi közöd már hozzá, meg az életéhez. Ha ilyen véleménnyel vagy róla, akkor pláne hagyd a francba. Egyrészt. Másrészt, bármiről is van szó, nem biztos, hogy hinne neked, vagy egyáltalán meghallgatna.
A hátrafelé rúgkapálást pedig arra értik, hogy ahelyett, hogy a magad dolgával foglalkoznál, és haladnál előre, TE akarsz fájdalmat okozni az exednek (aki a múltad) azzal, hogy közlöd vele ezt a valamit. Bármi is ez, gondolom máshonnan is megtudhatja, és meg fogja tudni.
Egy kivételt tudok elképzelni, ha HIV+ vagy. Azt azért illendő közölni mihamarabb, bármennyire is utálod a másikat, ha elkaphatta.
Nem nemibetegsèg szerencsère.
De igazatok van. Az ő èlete. Nekem pedig a sajàtommal kell foglalkoznom.
Miről van szó?
Nyilván ha az új párja merényletet tervezne ellene vagy valami, esetleg meg akarná lopni, akkor figyelmeztetném. Bármennyire is fájna neki.
Viszont ha egyszerűbb dologról van szó, pl. megcsalja az új csaja, biztos nem avatkoznék bele.
Szerintem személyiség kérdése az egész bosszúállás dolog.
Nekem egy csajjal volt egy kapcsolatom, és nagyon megalázva, összetörve a lábtörlő alól kellett kimásznom belőle, és hetekig azon fantáziáltam, hogy hogyan tudnék rajta bosszút állni. Aztán elmúlt, továbbléptem, már régen elvettem valaki mást, gyerekeim vannak tőle.
Több év távlatából nagyon örülök, hogy az akkor bosszúállási fantáziáim (kb. ilyen zaklatásos, frászhozós dolgokat találtam ki) csak fantáziák maradtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!