Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferjem legjobb baratja es en?
Szexualis utalasokat tesz, hivogat. De nem mer lépni.
Nekem nagyon tetszik, bár kisebb a farka,mint ferjemnek, de akar meg jo is lehet. :D
Miert nem mer lepni?
Mondtam, hogy tolem mehet a dolog, legalabb nem lenne ez a nagy vagyakozas mindig.
Heteroszexuális Férfi vagyok.
Miért is nem mer lépni?
Csinos és karcsú vagy?
Te néked mi a fontos?
Már a szexuális élmény is megvolt?
Csodás egy barát, meg hát te is ha már azzal is tisztában vagy mekkora van neki.
Remélem lebuktok
Honnan tudjuk miért nem mer lépni, nem vagyunk ő. Esetleg egy picike tartás még lehet van benne, és nem akarja a házasságot megtörni a barátja mellett? Sokkal másabb érzés játszadozni vele mint meg is tenni.
Ha ennyire akarod, lépj te. Kezdetnek válj el, és nem ártana elmondani a mostani férjednek is, hogy az emberrel akiben eddig megbízott miatta tennéd. Aztán ha megvan mondd meg a barátnak hogy na akkor jöjjünk össze, itt a lehetőség. No aztán ha mégse megy bele az ciki, de így kalkulálj.
Azért mert szórakozik veled, benne nincs nagy vágyakozás!
Szerintem is a legfontosabb kérdés, hogy honnan tudod, hogy mekkora. Normális embernek eszébe sem jut ilyen relációban kapcsolatot kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!