Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ferjem legjobb baratja es en?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferjem legjobb baratja es en?

Figyelt kérdés

Szexualis utalasokat tesz, hivogat. De nem mer lépni.

Nekem nagyon tetszik, bár kisebb a farka,mint ferjemnek, de akar meg jo is lehet. :D

Miert nem mer lepni?

Mondtam, hogy tolem mehet a dolog, legalabb nem lenne ez a nagy vagyakozas mindig.

2021. okt. 21. 18:39
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

Heteroszexuális Férfi vagyok.

Miért is nem mer lépni?

Csinos és karcsú vagy?

Te néked mi a fontos?

Már a szexuális élmény is megvolt?

2021. okt. 21. 18:44
 2/9 anonim ***** válasza:
97%
Honnan tudod mekkora a farka?
2021. okt. 21. 19:02
 3/9 anonim ***** válasza:
98%

Csodás egy barát, meg hát te is ha már azzal is tisztában vagy mekkora van neki.

Remélem lebuktok

2021. okt. 21. 19:03
 4/9 anonim ***** válasza:
96%
De gáz.
2021. okt. 21. 19:09
 5/9 anonim ***** válasza:

Honnan tudjuk miért nem mer lépni, nem vagyunk ő. Esetleg egy picike tartás még lehet van benne, és nem akarja a házasságot megtörni a barátja mellett? Sokkal másabb érzés játszadozni vele mint meg is tenni.

Ha ennyire akarod, lépj te. Kezdetnek válj el, és nem ártana elmondani a mostani férjednek is, hogy az emberrel akiben eddig megbízott miatta tennéd. Aztán ha megvan mondd meg a barátnak hogy na akkor jöjjünk össze, itt a lehetőség. No aztán ha mégse megy bele az ciki, de így kalkulálj.

2021. okt. 21. 20:17
 6/9 anonim ***** válasza:
55%
Undorító vagy húzd le magad és takarodj a gyikről.
2021. okt. 21. 21:16
 7/9 anonim ***** válasza:

Azért mert szórakozik veled, benne nincs nagy vágyakozás!

Szerintem is a legfontosabb kérdés, hogy honnan tudod, hogy mekkora. Normális embernek eszébe sem jut ilyen relációban kapcsolatot kezdeni.

2021. okt. 21. 21:30
 8/9 anonim ***** válasza:
91%
Lehet hogy a férjed tesztel 😂
2021. okt. 21. 22:07
 9/9 anonim ***** válasza:
cumizd le és rögtön kiderül minden
2021. okt. 23. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!