Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A bosszú hidegen, vagy melegen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A bosszú hidegen, vagy melegen a legjobb?

Figyelt kérdés

Tisztàban vagyok vele, hogy a legeslegjobb "bosszù", ès lezàràs egyben ha tovàbblèpek, de a sors úgy rendezte, hogy kicsit visszatudok vàgni az exemnek.

Nem sima megcsalàs volt, sajnos nagyon csùnya dolgot csinàlt, amit nem szeretnèk rèszletezni. De megèrdemli.

A lènyeg, hogy tudok valamit, amit nagyon tudnia kellene neki is. Kihat az egèsz èletère, ès az ùj kapcsolatàra (a lànnyal akivel csalt)

Muszàj neki szòlnom előbb-utóbb mert túlsàgosan komoly ügy ahozz hogy ne szóljak. Viszont sok függ attól hogy mikor is teszem. Minèl tovàbb vàrok valószínűleg annàl rosszabb lesz neki mikor is beszèlek neki erről. Egyfelől túl akarok lenni rajta ès tisztàzni a lelkiismeretem, màsfelől szivesen vàrnèk egy kicsit had fàjjon neki igazàn...

2022. jan. 19. 11:14
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Miről van szó?
2022. jan. 19. 11:18
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Tudod mi a legjobb? Maradj ki belőle 😎
2022. jan. 19. 11:24
 3/23 anonim ***** válasza:
45%
Én azt mondom, állj bosszút. Anno megtettem, sokkal jobban éreztem magam utána.
2022. jan. 19. 11:24
 4/23 anonim ***** válasza:
32%
már megint egy troll.
2022. jan. 19. 11:29
 5/23 anonim ***** válasza:
28%
Tipik nő..ha rombolni lehet egyből elmúlik minden gátlás
2022. jan. 19. 11:32
 6/23 anonim ***** válasza:
50%
biztos terhes
2022. jan. 19. 11:36
 7/23 A kérdező kommentje:

Nem vagyok terhes szerencsère.

Kimaradhatok belőlle, de akkor magamat fogom utàlni. De azzal a patkànnyal sincs kedvem beszèlni, szoval lehet azt fogom tenni...

2022. jan. 19. 11:38
 8/23 anonim ***** válasza:
82%
"Kimaradhatok belőlle, de akkor magamat fogom utàlni" mármint még jobban? Ha most nem utálnád magad, felfognád, hogy más nyomora téged nem visz előrébb, és nem próbálnál meg még egy utolsó szalmaszálba kapaszkodva rugkapálno hátrafele.
2022. jan. 19. 11:41
 9/23 anonim ***** válasza:
63%
ugyis utálni fogod magad és utáltad eddig is
2022. jan. 19. 11:49
 10/23 A kérdező kommentje:

Tessèk?

Ebből hogy szűrted le, hogy èn utàlom magam? Vagy azt hogy èn hàtra felè akarok "rúgkapàlni"

Ha ez lenne a helyzet annyi lenne a dolgom csendben maradok. Pont akkor utàlnàm magam, ha nem szólnèk ès neki emiatt rossz lenne kèsőbb. Ha most szólok is rossz lesz neki. De a legnagyobb kàrt akkor tennèm ha kussolnèk.

2022. jan. 19. 12:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!