Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hol kezdődik nálatok a megcsalás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol kezdődik nálatok a megcsalás?

Figyelt kérdés

Férfi a megcsaló. Először találkozik a másik nővel.

Igyekeztem egyre súlyosabb válaszlehetőséget írni, az összes fizikai megcsalás. Azt a legkevésbé súlyos opciót jelöld be, ami neked már megcsalás.

2022. jan. 18. 23:55
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Nálam nem kezdődik.
2022. ápr. 12. 20:07
 22/23 anonim ***** válasza:
0%
Ezt tuti egy incel írta ki 😆 Más nem ennyire degenerált rajtuk kívül, hogy azt képzelje hogy bárki is a 2-es opció alatt jelöli meg a megcsalás kezdetét. Persze, fülbe duruzsolás, csók, orál, szex stb tökre rendben van, tuti valaki csak mondjuk a szexet vagy a viszonyt jelöli meg mint megcsalás :D Egyébként biztos megjelölik, az incel sorstársaik 🤡 Nekik meg úgyse lesz soha senkijük akit megcsalhatnak.
2022. ápr. 12. 20:15
 23/23 A kérdező kommentje:

#22 Se incel, sem degenerált nem vagyok, mert el tudom fogadni, hogy különböző emberek különböző cselekvést tartanak fizikai megcsalásnak.

Házas nő vagyok, nem incel, pontosan érzem, hogy nekem mi számít megcsalásnak: az, amit már nem tudok megbocsátani, a csók. Viszont kíváncsi voltam, hogy kinek hol a határ.

Többieknek köszönöm a választ.

2022. ápr. 13. 02:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!