Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hol kezdődik nálatok a megcsalás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol kezdődik nálatok a megcsalás?

Figyelt kérdés

Férfi a megcsaló. Először találkozik a másik nővel.

Igyekeztem egyre súlyosabb válaszlehetőséget írni, az összes fizikai megcsalás. Azt a legkevésbé súlyos opciót jelöld be, ami neked már megcsalás.

2022. jan. 18. 23:55
1 2 3
 11/23 Noren1989 ***** válasza:
76%
Fejben kezdődik nàlam, agondolat megjelenés egy szépnagy redflag,ha utàna bàrmi fizikai eszkalàlódik,az ok a kapcsolat megszakítàsàra nàlam.
2022. jan. 19. 06:36
 12/23 anonim ***** válasza:
73%

Én azt gondolom, hogy minden olyan dolog, amit egy teljesen heteroszexuális ember nem csinálna a vele megegyező nemű haverjával, súrolja a megcsalás fogalmát. Jó, nyilván egy egyszeri, rövid szemezés és összemosolygás nem gáz. Ilyen pillanatok jöhetnek-mehetnek az ember életében, nem is feltétlenül szexuális jellegűek, és gyakran tök ösztönösek, észre sem veszi az ember, és már meg is történt, el is múlt.

De az összes többi, amit írtál, tudatos, odáig eljutni nem egy pillanat. Az alkohol nem mentség semmire, nem kell inni és pont.

Jó eséllyel egy egyszeri fülbe suttogásnál még nem szakítanék, de hogy a bizalmam nagyon hosszú időre odalenne, az is biztos. Szóval lehet, hogy mégis szakítás lenne a vége.

2022. jan. 19. 07:28
 13/23 anonim ***** válasza:
80%
A szemezés vagy a mosolygás nem megcsalás kategória. Az összes többi viszont igen.
2022. jan. 19. 07:53
 14/23 anonim ***** válasza:
95%

Nekem az érintés bárhol logikus helyen ahol nem nyúlsz alapból másokhoz. Vagyis ami nem kézfogás szintű.

Interneten meg képet küldeni vagy kérni.

2022. jan. 19. 08:26
 15/23 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem a szemezés. Pasikkal szemez? Ha igen, akkor nem megcsalás, ha nem...
2022. jan. 19. 10:25
 16/23 anonim ***** válasza:
24%
Nem szavaztam. Nálam nem kezdődik sehonnan se.
2022. jan. 19. 14:28
 17/23 anonim ***** válasza:
90%
Az első hazugságnál.
2022. jan. 19. 21:41
 18/23 anonim ***** válasza:
91%
Ez érzelmi megcsalás, kedves kérdező.
2022. jan. 20. 10:42
 19/23 anonim ***** válasza:
Nálam a megcsalás a megkérdőjelezhetetlenül szexuális jellegű fizikai aktusnál kezdődik, tehát én a popsitapogatást jelöltem be. Ettől függetlenül nekem szakítóok lenne a fülbesugdosós "jaj, de szexi vagy" is... megcsalásnak számomra technikailag még nem az, de megalázó és elég erősen mutatja azt, hogy mennyire vagyok fontos az illetőnek.
2022. ápr. 12. 11:57
 20/23 anonim ***** válasza:
Van ahol míg be nem következik az "elhagy egy másik nőért" fázis addig az adott nő még büszke is ha kapós a palija (szerinte másik nő van kihasználva akik őt irigylik hogy amiért hozzá megy haza). Persze ez a férfikategória a jóképű pénzes macho fajta
2022. ápr. 12. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!