Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol kezdődik nálatok a megcsalás?
Férfi a megcsaló. Először találkozik a másik nővel.
Igyekeztem egyre súlyosabb válaszlehetőséget írni, az összes fizikai megcsalás. Azt a legkevésbé súlyos opciót jelöld be, ami neked már megcsalás.
Én azt gondolom, hogy minden olyan dolog, amit egy teljesen heteroszexuális ember nem csinálna a vele megegyező nemű haverjával, súrolja a megcsalás fogalmát. Jó, nyilván egy egyszeri, rövid szemezés és összemosolygás nem gáz. Ilyen pillanatok jöhetnek-mehetnek az ember életében, nem is feltétlenül szexuális jellegűek, és gyakran tök ösztönösek, észre sem veszi az ember, és már meg is történt, el is múlt.
De az összes többi, amit írtál, tudatos, odáig eljutni nem egy pillanat. Az alkohol nem mentség semmire, nem kell inni és pont.
Jó eséllyel egy egyszeri fülbe suttogásnál még nem szakítanék, de hogy a bizalmam nagyon hosszú időre odalenne, az is biztos. Szóval lehet, hogy mégis szakítás lenne a vége.
Nekem az érintés bárhol logikus helyen ahol nem nyúlsz alapból másokhoz. Vagyis ami nem kézfogás szintű.
Interneten meg képet küldeni vagy kérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!