Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok? A nők miért feküdnek össze hamarabb a lánytesójuk férjével, mint a férfiak a fiútesójuk feleségével? Ennyire ocsmányak lennének a nők?
Miért a nők jobbak, mint a pasik?
Sokszor a nők miatt van a sz*rkavarás a pasik között is.
Senki se mondja hogy a nők jobbak, ezt hol olvastad? Csak baromira unjuk már a nők démonizálását.
Kettes voltam
Nem démonizálná senki a nőket, ha tudnának viselkedni.
A mai világban a nők azt hiszik, bármir megkaphatnak, csak azért, mert jól néznek ki.
Lásd itt: [link]
Akkor leírom úgy hogy megértsd.
Teljesen felesleges egy egész nemre ráhúzni egy általad tapasztalt sémát. Amit csinálsz, úgy hívják, előítélet és nagyon káros, uszító.
Vannak seggfej nők bes seggfej férfiak. Állapodjunk meg ebben.
5-ös:
3-as vagyok és nem értem mire alapoztad a kijelentésed. Egy szóval sem mondtam, hogy jobbak vagyunk. Csupán feleslegesnek érzem azt, hogy TI kevertek szart, ha nem kaptok nőt és próbáltok ilyen nőgyűlölő propagandát létrehozni és incelközösséget alkotni.
Egyébként oké, felhoztad, hogy mi hisztis picsák biztos mindent megkapunk a külsőnk miatt... de arra gondoltál már, hogy miért születnek ilyen tartalmak? Vagy miért vannak prostik? Elárulom: mert van kereslet. Akkor most vessük meg a szexmunkásokat, vagy önmagukat mutogatókat, és véletlenül se említsük meg azokat, akik erre igényt is tartanak?
"A mai világban a nők azt hiszik, bármir megkaphatnak, csak azért, mert jól néznek ki."
Szerintem én jól nézek ki, mégse kapok meg mindent? Hol rontottam el szerinted?
Az összes kritikát úgy véditek ki ezen az oldalon, hogy ha valaki rosszat mond a nőkre, azt incelséggel vádoljátok meg. Hiteltelenítve ezzel a másikat, hogy fent legyen tartva az a vattacukros illúzió, hogy a nőket alaptalanul kritizáják. Holott a hiteltelenítés bizonyos esetekben ferdítés, hiszen számos pasi, aki sikeres a nőknél, kifejezetten rosszul bánik velük. De ti mégis burkoltan azt a hazugságot akarjátok elhitetni, hogy aki tud csajozni, az finoman szólva nyalja a nők fenékét.
Szépen bemutatkoztatok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!