Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ez az első kérdésem, így nem is igazán tudom hol kezdjem, mire számítsak. A tudomásomra jutott, hogy a férjemnek volt egy hosszabb viszonya, amikor még "csak jártunk", majd egy másik a terhességem alatt és után. Próbáltam vele beszélni erről, elsőnek letagadott mindent, majd végül az elsőt azzal magyarázta, hogy kellett a "plusz" és úgy gondolta minden következmény nélkül megteheti, a másodikat pedig azzal, hogy kevés volt a szex, illetve szülés után nem is lehetett. A terhességem alatt vettünk egy lakást, amin akkor felújításokat is végeztünk. A kisfiunk még nincs 1 éves. Eddig nem mertem beszélni erről senkivel. Ha megbocsátok neki mire számíthatok? Nagyon örülnék, ha elsősorban olyanok írnának, akik hasonló helyzeten mentek keresztül, illetve ha valaki megbocsájtott mit hozott a jövő, megérte vagy válás lett a vége mégis?

Nagyon köszönöm mindenki segítségét!

2022. jan. 10. 12:44
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
50-es A ti családotok hogy funkcionál a mindennapokban? Szoktatok beszélgetni, volt szó arról, hogy a szexel gond lenne? Ha nem tűnt fel, hogy félredug, akkor gondolom egyébként sem jár haza időben, törődik a gyerekkel veletek?
2022. jan. 17. 14:30
 52/55 A kérdező kommentje:

Mint mondtam az egyik házasság előtti. Ez az időben volt, amikor én másik városban jártam egyetemre és napokig távol voltam időnként emiatt, valamint ő home office-ban dolgozik és természetesen nem követem nyomon minden léptét, akkor sem ha épp az irodában van, sem akkor, amikor a barátaival találkozik vagy volt munkatársakkal, stb. Nem volt minek feltűnnie.

Többnyire sosem egy időben fekszünk le aludni, de ez már így volt a kicsi előtt is.

2022. jan. 17. 14:38
 53/55 anonim ***** válasza:
100%
Sztem csak azért maradt veled mert te vagy neki a biztos pont.Nem talált olyat aki mellett elköteleződhet. Melletted sztem ezután is fog keresni mást és ha talál olyat akivel komolyabbra fordul majd lelép.
2022. jan. 17. 18:14
 54/55 A kérdező kommentje:
Miből gondolod ezt?
2022. jan. 17. 19:09
 55/55 anonim ***** válasza:
100%
Lehet abbol gondolja, hogy megcsalt. Ezzel, hogy nem vagod ki, be is araztad magad a szemeben. Valahol a hasznos kacatok feliratu polc alatt lehetsz. Persze most azert elmondja, amit hallani szeretnel, de egy percig sem gondolja komolyan. Miert tenne? Ennek se volt kovetkezmenye.
2022. jan. 19. 16:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!