Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek? Mit tanacsoltok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Mit tanacsoltok?

Figyelt kérdés
Megcsalt a baratom 3 ev utan. Megbocsajtottam neki, eltalt azota mar 3 honap, de folyton eszembe jut. Teljesen tonkre tett, egyszeruen minden pillanatban eszembe jut, hogy-hogyan csalhatott meg, hogy fekudtek le, hogyan talalkozgattak.. Minden. Elolvastam a beszelgetesuket is, annyira megviselt, hogy nem tudom elfelejteni. Sokat gondolkoztam hogy szakitok inkabb vele, de keptelen vagyok ra, annyira szeretem, epp ezert is faj. Nagyon szereti az en csaladom ot es engem is az o csaladja. Mindent eddig egymasnak koszonhettunk, erre o szurt hatba, mert tanultam es elhanyagoltnak erezte magat. Mit tegyek?
2016. júl. 28. 11:46
 1/9 anonim ***** válasza:
18%
Menj ki külföldre dolgozni!
2016. júl. 28. 11:48
 2/9 anonim ***** válasza:
Azt amit leírtál kérdésként tedd fel magadnak is, és pontosan tudni fogod a választ rá.
2016. júl. 28. 11:51
 3/9 A kérdező kommentje:
Azota folyamatosan probalkozik, hogy rendbe tegye a kapcsolatunkat.
2016. júl. 28. 11:52
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak elkeseríteni de soha nem lesz egyenes ami egyszer görbe. Bármennyire fáj, tovább kell lépni...
2016. júl. 28. 11:54
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Az tehát, hogy miért is történt meg, már egyértelmű számotokra - ennek okozója te is és ő is, egyaránt. A "megoldás" amit választott, viszont nem elfogadható (megcsalás). Van egy jó mondás: "Once a cheater will be always a cheater".

Tedd fel magadnak az alábbi kérdéseket:

-Meg tudsz bízni benne ezek után maradéktalanul?

-Tudod ezek után tisztelni?

-Fel tudsz rá nézni, mint férfira?

-Ő mondta el, vagy lebukott?

-Ugye tudod, hogy mindig van jobb?

Mi itt nem fogunk tudni helyetted dönteni, de az alábbiaknak nem kellene, hogy szempontok legyenek:

"Nagyon szereti az en csaladom ot es engem is az o csaladja"

"keptelen vagyok ra, annyira szeretem, epp ezert is faj"

"Mindent eddig egymasnak koszonhettunk"

Remélem meghozod azt a döntést, ami hosszú távon a te javadat szolgálja.

2016. júl. 28. 11:58
 6/9 A kérdező kommentje:
Bizni nem, tisztelni igen. Viszont nem tole tudtam meg, vizsgaztam es nem akarta elmondani h ne szenvedjek, a lanytol tudtam meg.
2016. júl. 28. 12:10
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szakits vele ,nem kerdes.
2016. júl. 28. 12:18
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem, nem es nem. A ferged azert nem akarta elmondani mert a tokei epp a gyavasagaval bujkaltak a farka mogott a sarokban. Nem azert hogy te ne szenvedjel. Arra mar akkor tojt magasbol mikor a masik lanyt kefelte. Most meg tojik szinten hatha elhagyod. Es amugy egy ilyen jellemtelen senkitol milyen ertekeket varsz az eletben? Elhanyagoltnak erzi magat mert vizsgazol? Akkor hogy fogja erezni magat amikor esetleg ne adj isten egy ilyen pots csaladapa lesz es neki is tobb fronton kell helytallnia meg a felesegenek is? Ha nem dughat meg heti 5szor akkor mossa kezeit es megy mashova mert te elhanyagoltad? Ez komoly? Nem. Ez a rohejesen szanalmas kategoria. A ferged egyszeruen csak unatkozott es felredugott. Es tudod akinek egyszer ez a megoldas annak masodszorra js ez lesz mert eddig terjed az agykapacitasa. A kulonbseg csak annyi hogy a kovetkezo megcsalasanal (kovetkezo vizsgaidoszakra keszulj rendesen, minden megtanult tetel utan gratis sz**pas jar a pasikanak nehogy elhanyagolva erezze magat!), mar tudni fogja hogy nyugodtam megalazhat ennyire hiszen ugyis hulye vagy es megbocsajtasz neki. Ugye te sem hiszed komolyan hogy nem lesz kovetkezo?
2016. júl. 28. 12:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Tanultál és elhanyagolt aki érezte magát így hát megcsalt. Most meg folyamatosan próbálkozik. HHát figyelj sztem ne magadat hibaztasd plusz ő nem volt kitartó az nem kifogás hogy te tanultál nem bulizni mentél vagy hapsizni a kettő nem ugyanaz. Ha babát vársz majd akkor akkor is megcsalt majd mert akkor is az lessz a kifogás hogy nincs annyi energiad rá. Mindegy ez tetudod ha szereted és érzed hogy ő is szeret és látod rajta hogy megbanta akk örülj le vele beszéld meg lehet megér még egy esélyt.
2022. jan. 17. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!