Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? Mit tanácsoltok?
"A kérdésem az lenne, hogy mit kívül álló emberek mit gondoltok, lehet fel kellene bontanom az eljegyzést?"
Hát, megtalálja zsák a foltját, szokták mondani. A leírásod alapján a párod sem fenékig tejfel, mondhatni egy tejbetök a szerencsétlen. "...lefolytatja a »bájcsevejt«", ahelyett, hogy lecsapná a telefont, mint ahogy a nőci is képes rá, ha az érdeke úgy kívánja. Ilyenkor megkérdezem magamtól: ez az a hatalmas szeretet, amiért érdemes kitartani egymás mellett? Egy ilyen kapcsolatot, mint az övék volt (persze csak a leírásod alapján) csak a kölcsönös függés tarthat össze.
"...a férjem felhívta, hogy elmagyarázza, hogy az én kezemet miért kérte meg, és az övét miért nem. Ledöbbentem."
Abszolút érthető. Olyan, mintha még mindig a hatása alatt volna, de ez a részemről csak halovány feltételezés, nem ismerlek benneteket, ezért tanácsolni sem akarok, legfeljebb azt, hogy próbáld a szívedet háttérbe tenni, és ésszel átgondolni az egészet.
"Egy olyan nőről beszélek, aki a harmincas évei közepén jár már."
Elég, ha megnézel egy rikácsoló öregasszonyt... a kor nem számít, hogy valaki képes-e uralkodni magán, vagy sem.
"Engem sosem érdekelt a párom elő élete, a szerelmi oldalról sem."
Hát... nem azért, de akkor miért vagy mellette? Nem akarod megismerni őt? Egy ilyen helyzetben megmutatkozik a valódi természete, ha elmeséli, sokat megtudhatsz róla, és tudsz neki segíteni, hogy mit tegyen ahhoz, hogy jobbá tegye az életét. Nyilván nem az számít, mit tett vele az a nő hanem hogy mit tett ő, miért került ilyen helyzetbe, ez ugyanis nem szokott egyoldalú lenni. Más dolog, ha ő nem akar róla beszélni, ezt lehet tiszteletben tartani, persze a hallgatása is egy válasz.
A férjed egy nyalóka, nyálgép.
1.nem barátkozzunk sehogy főleg friss házasként az exünkkel.
2.ezt a problémát a férjednek kellene megoldani.
3.a páromnak soha nem mesélek az exemről mert mindig problémát okozz..
4.Nem lett volna szabad lenyelni a "békát"
5.a férjed ha kidumálja a neked "barátját" hogy miket mond rólad miért nem áll ki melletted és küldi el egyszer és mindenkorra a pics@ba?
6. Én a helyedben nagyon berágnék és a páromat konkrétan még ha gyerekesnek is tűnik választás elé állítanám hogy ő vagy én.
Mert legalább veled is jó kapcsolatot ápolna és nem "könyökölné" le a telefont pont véletlenül amikor te veszed fel. Beszélj a férjeddel h ne legyen ilyen nyünyőke mert ez megfogja mérgezni a kapcsolatotokat.Ne engedd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!