Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Problémáim vannak, mit tanácsoltok?
Terhességem alatt alig szeretkeztünk a párommal. Arra hivatkozott, hogy félti a babát. Ez teljesen rendben is volna de az utóbbi időben azt vettem észre magamon, hogy már nem is élvezem a szeretkezést, nem is hiányzik hogy "úgy" közeledjen. Önértékelési problémáim vannak, ezen felül féltékeny lettem-de nagyon. (munkájából kifolyólag alulöltözött emberek közt dolgozik, és sajnos már az is zavar, hogy ilyen munkahelye van)
Próbálom nem mutatni felé ezeket a bennem gyűlt problémákat, de ez így nem mehet hosszútávon, mert úgy érzem szétdurranok a feszültségtől. Minden fusztrál, néha a semmin felkapom a vizet. Nem voltam ilyen régen, és szeretném ha nem is maradnék. Mit tanácsoltok?
Már próbáltam vele erről beszélni, de szerintem nem veszi olyan komolyan, mint amilyen komolynak én ezt érzem.
Le lett zárva a beszélgetés egy "így szeretlek, ahogy vagy" vagy egy "te vagy a leggyönyörűbb nekem" vagy azzal, hogy már megszületett a pici minden rendbe jön mondattal...csak épp nem.akar rendbe jönni :(
Akkor igenis tovább kell "nyaggatni" hogy hallgasson meg, és hogy neked ez igenis komoly dolog, ne vegye félvállról.
Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!