Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Stabil házasságban, jól működő hétköznapokkal, sok közös programmal is a megcsalás a megoldás az erősen eltérő szexuális igények kiegyenlítésére?
Nem!
A megoldás a felek szétválása,bár nemértem így mi miatt lett így házasság.
Miért alakult így? Mondjuk az évek múlása miatt? Vagy egészségügyi okokból? Vagy más maitt?
Minden tökéletes, csak szex nincsen.... mint pld, baráttal, barátnővel
Nem akarok ünneprontó lenni, de a házasságok zömében hulladék a szexuális élet. Az okok széles skálán mozognak. Akkor 40 felett mindenki váljon el? Mert utána aztán minden szuper lesz... 👍
A libidó meg adott dolog, hidd el az elején sem volt jobb, csak sokan megjátsszák hogy jó a szex. Később meg már csak teher. Abban is biztos lehetsz, hogy az emberek fele tök jól leélné az életêt szex nélkül is, bem kellenek ahhoz negatív élmények. A szexuál pszichológus meg nettó baromság, ugyanis akinek a libidója alacsony azzal nincs mit kezdeni hosszú távon. Sok házasságban nem a balhék miatt van kevés szex, hanem a kevés szex miatt vannak a balhék.
Tudom nehéz ezt felfogni egy olyan világban, ahol úgy állítják be a nőket, mint akik 0-24-ben csak szexelni akarnak.
9! Ez azt ezt nem értem én sem, hogy miért kéne mindenkinek tökéletes lelki meg testi társnak lenni.
Nekem például azért nem jött össze mondjuk ki talán az általam leginkább szeretett emberrel a kapcsolat, mert egyikünk sem tetszett a másiknak! Ő se nekem én se neki, én vetettem fel neki a nyitott kapcsolatot, de ő arról hallani se akart. most mindketten boldogtalanok vagyunk szinglin!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!