Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha egy lányt már megcsaltak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lányt már megcsaltak, az mennyire befolyásolja a további életét?

Figyelt kérdés

Másabb típusú fiúkkal fog ezen túl ismerkedni?

Ezek után ő képes lenne szintén megcsalni valakit(másik fiút)?

2021. dec. 31. 17:06
 1/6 anonim válasza:
90%
Szerintem ez nem akkora trauma a mai világban hogy ne lehetne kiheverni, és hogy hatással legyen a további életére valakinek. Szörnyű dolog, de szerintem ki lehet heverni. (Jártam ebben a cipőben.)
2021. dec. 31. 17:09
 2/6 anonim ***** válasza:
96%
nincs erre egy válasz
2021. dec. 31. 17:25
 3/6 anonim ***** válasza:
89%
Ez nem lány vagy fiú kérdés, hanem a személyiség nyitottságának, elfogadó- és belátó képességének kérdése. Ismerek olyanokat, akik az első csalódás, csalatkozás után bezárkóznak. Márpedig a kudarcok az élet velejárói, aki ezen a területen mereven viselkedik, az az egész életben nem lesz sikeres.
2021. dec. 31. 18:27
 4/6 anonim ***** válasza:
90%
Engem annyiban befolyásolt, hogy a továbbiakban komolyan (vagy csak szimplán észre) vettem az intő jeleket.
2022. jan. 1. 10:36
 5/6 anonim ***** válasza:
91%

Engem megcsaltak.

Annyiban változtam meg, hogy nem tudok már hinni a férfiaknak. Ne értsd félre, volt már azóta párkapcsolatom, csak mikor azt mondja a másik fél hogy szeret, vagy jövőbeli tervekről beszél akkor rögtön jönnek a kétségek és nem tudok hinni neki.

Kívülre ezt nem mutatom.

2022. jan. 1. 23:42
 6/6 anonim ***** válasza:
mindenki más van aki jobban van aki rosszabúl viseli.nekem volt egy partnerem már az exem a szakitás után derült ki hogy jó eséllyel megcsalt azt mondta talán még egyszer összejönne velem ,ha komolyan megcsalt azt nem tudnám neki megbocsájtani .egyébként szerintem ha egy lánynak egy ilyen megcsalás után új kapcsolata lesz már nem fog könnyen megbízni a másikba jó esélyel jobban oda figyel majd az apró részletekre.
2022. jan. 2. 18:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!