Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezelitek magatokban, ha megcsaltátok a párotokat? 45 ffi vagyok
Figyelt kérdés
2021. dec. 26. 18:03
21/27 anonim válasza:
#20: nem értek egyet a vegkovetkezteteseddel miszerint érdekből marad a kapcsolatban. Nagyon keegyszerusited a kérdést. Nekem pl önálló vállalkozásom, önálló, komoly vagyonom van.Es mindkettő saját, én hoztam össze nem közös vagyon. Ha ma megpattannek, az életben nem kellene dolgoznom többet akkor is megelnek. De a férjem nagyon idős, miért kényszerítenem arra, hogy most kezdjen új életet? A szextől eltekintve nagyon jól élünk.
22/27 anonim válasza:
21-es, valóban kihagytam, az is van, amikor nem akarom kisemmizni a gyerekeim apját/anyját, akkor se, ha már másba vagyok szerelmes.
23/27 anonim válasza:
#20: elárulod, miért döntöttél úgy, hogy nem akarsz több szexet otthon? Mi motivált? És sikerült ezt átvinni, mit szólt hozzá a párod?
24/27 anonim válasza:
#20: elárulod, miért döntöttél úgy, hogy nem akarsz több szexet otthon? Mi motivált? És sikerült ezt átvinni, mit szólt hozzá a párod?
25/27 anonim válasza:
Én is meg csaltam egyszer (nem bántam meg) de másnap a bűntudat mardosott. Végül el mondtam neki. Nem hitte el, pedig mondtam neki, hogy tényleg! Akkor vissza kérdezett, hogy komolyan? Akkor már azt mondtam, hogy dehogy is. Ennyi volt. Utána már nem bántott belülről, sőt arra gondoltam, hogy még ezt se nézi ki belőlem, hogy más nő is meg tud kívánni engem...
26/27 anonim válasza:
Vagy talán annyira bízott benned.
27/27 anonim válasza:
ma 11:49
Akkor úgy írtam volna. De sajnos nem erről volt szó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!