Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan kezelitek magatokban,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezelitek magatokban, ha megcsaltátok a párotokat? 45 ffi vagyok

Figyelt kérdés
2021. dec. 26. 18:03
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
51%

Egyszeri alkalom, vagy többszöri? Tart még?

Érdemes lenne mindenféle tesztet elvégezni, mert azért a társad egészségét is veszélyezteted, ha te összeszedsz valamit akár tünetmentesen is. Aztán hogy becsúszik a baba, nyilván egy másik kérdés.

2022. jan. 4. 14:03
 12/27 anonim ***** válasza:
64%
Az első után mély önutálattal. Azóta már semmit nem jelent. Mindenki csal mindenkit és csoda, ha egyáltalán érezni tudnak még valamit az emberek ennyi idősen.
2022. febr. 6. 11:58
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Ténylegesen nem történt meg a dolog, de nem sok kellett h szexkapcsolatba bonyolódjak egy nálam 7 évvel fiatalabb sráccal. Én lelkileg nem bírtam, ott volt a férjem, és ott volt ő akinél jobban nem kívántam még férfit... de nem ment. Én nem az az ember vagyok, a lelkiismeretem folyton vádol azóta is, pedig még egy csók sem volt. Sokkal jobb nyugalomban élni mint egy ilyen titokkal a lelkemben. A szexuális vonzódás nem múlt el, azóta is megmozgat ha látom, de nem ér annyit h ezért feladjam önmagam. Sokkal jobb tiszta lelkiismerettel élni, legalábbis nekem. Ismerek illetőket akiknek ez meg sem kottyan, mások vagyunk.
2022. febr. 6. 15:02
 14/27 anonim ***** válasza:
47%
Nagyon sokáig hezitáltam, mire ténylegesen kiválasztottam valakit, csak szexkapcsolatra, mert itthon nincs szex. Azóta is tart a viszonyunk és szép lassan egymásba is szerettünk. Mindketten titkoljuk, kettőnkön kívül nem tud róla senki, nem látnak együtt minket nyilvánosan, stb. Nincs reális esély a lebukásra, a viselkedésünk otthon nem változott, tehát a házastársaink nem érzékelnek semmit, és nem fáj nekik amit csinálunk. Mi boldogan bújunk össze titokban és tudjuk, hogy ennyi, többet nem akarhatunk, mert egyikünk sem tud-akar elválni. De lelkiismeretfurdalás egy hangyányi sincs egyikünkben sem.
2022. febr. 6. 15:10
 15/27 anonim ***** válasza:
57%

Kutyaharapást szőrivel! :D

Egy új megcsalással.

Egy megcsalás tragédia, ezer megcsalás statisztika. :D

2022. febr. 6. 15:33
 16/27 anonim ***** válasza:
48%
Hanynom kell itt pár embertől
2022. febr. 6. 16:38
 17/27 anonim ***** válasza:
0%
#16 ha nő vagy, szívesen megkárpótollak.
2022. febr. 6. 16:50
 18/27 anonim ***** válasza:
72%
14-es, ha otthon nincs szex, akkor az nem megcsalás. Voltam hasonló helyzetben, innen tudom. Ettől még érthető a titkolózás, egyrészt mert valami érthetetlen okból hajlamos a szexnélküli kapcsolat egyik tagja még így is hűséget elvárni, másrészt mert a társadalom álprűd ennek a tolerálására.
2022. febr. 6. 16:55
 19/27 anonim ***** válasza:
40%

#18: Igen. Mondjuk, én sem tartom korrektnek a saját viselkedésem és a szeretőmét sem, de mindketten 'bele vagyunk kényszerülve' a házasságba úgy, hogy nincs szex. Szeretjük a párunkat, nem akarunk válni, mert nem akarjuk felborítani az életüket, de azt is tudjuk mindketten, hogy - nagyon idős kor ill. komoly betegség miatt- szex nem lesz már otthon soha többet.

Ezu nem egy korrekt, tisztességes helyzet, de élhető nekünk is, a házastársak meg nem is érzékelik a változást, vagy ha mégis, csak pozitívat. (14-es vagyok)

2022. febr. 6. 17:08
 20/27 anonim ***** válasza:
63%

Én nem várok el a férjemtől hűséget és én döntöttem úgy, hogy nem lesz köztünk többé szex. Nem egészségügyi oka van, de ha az lenne, akkor se várnám el, hogy ne szexeljen soha többé, ha én nem vagyok rá képes.

Nyilván nem arról beszélek, amikor a szexmentes időszak nyilván csak átmeneti, pl. veszélyeztetett terhességnél vagy szülés utáni időszak akár hónapokig, ennyit egymást szerető embereknek ki kell bírnia. De ha évekig nincs szex, ott már csak a megszokás és az anyagi érdekek és a közös gyerekek tartják egybe a két embert és ezt be kell látnia annak is, aki mondjuk még szexelne, de hiába mert a másik nem szexel vele. Ha ő ennek ellenére nem válik el, az csak azt igazolja, hogy érdekből marad benne a kapcsolatban, tehát semmi köze ahhoz, hogy a másik kivel szexel.

2022. febr. 6. 17:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!