Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezelitek magatokban, ha megcsaltátok a párotokat? 45 ffi vagyok
Egyszeri alkalom, vagy többszöri? Tart még?
Érdemes lenne mindenféle tesztet elvégezni, mert azért a társad egészségét is veszélyezteted, ha te összeszedsz valamit akár tünetmentesen is. Aztán hogy becsúszik a baba, nyilván egy másik kérdés.
Kutyaharapást szőrivel! :D
Egy új megcsalással.
Egy megcsalás tragédia, ezer megcsalás statisztika. :D
#18: Igen. Mondjuk, én sem tartom korrektnek a saját viselkedésem és a szeretőmét sem, de mindketten 'bele vagyunk kényszerülve' a házasságba úgy, hogy nincs szex. Szeretjük a párunkat, nem akarunk válni, mert nem akarjuk felborítani az életüket, de azt is tudjuk mindketten, hogy - nagyon idős kor ill. komoly betegség miatt- szex nem lesz már otthon soha többet.
Ezu nem egy korrekt, tisztességes helyzet, de élhető nekünk is, a házastársak meg nem is érzékelik a változást, vagy ha mégis, csak pozitívat. (14-es vagyok)
Én nem várok el a férjemtől hűséget és én döntöttem úgy, hogy nem lesz köztünk többé szex. Nem egészségügyi oka van, de ha az lenne, akkor se várnám el, hogy ne szexeljen soha többé, ha én nem vagyok rá képes.
Nyilván nem arról beszélek, amikor a szexmentes időszak nyilván csak átmeneti, pl. veszélyeztetett terhességnél vagy szülés utáni időszak akár hónapokig, ennyit egymást szerető embereknek ki kell bírnia. De ha évekig nincs szex, ott már csak a megszokás és az anyagi érdekek és a közös gyerekek tartják egybe a két embert és ezt be kell látnia annak is, aki mondjuk még szexelne, de hiába mert a másik nem szexel vele. Ha ő ennek ellenére nem válik el, az csak azt igazolja, hogy érdekből marad benne a kapcsolatban, tehát semmi köze ahhoz, hogy a másik kivel szexel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!