Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez megcsalásnak számít?
Figyelt kérdés
Barátom két év után szakított velem. Én magam alatt voltam és összejöttem egy kollégámmal, le is feküdtünk. Exem közben két hét után békülni akart, én is hajlottam rá, de megtudta, hogy mással voltam, és azóta nem keres, mert szerinte megcsaltam és túl hamar továbbléptem.2021. dec. 19. 15:06
11/16 anonim válasza:
Ha állva csinálod valakivel, akkor a szó szoros értelmében nem fekszetek le végülis!
12/16 anonim válasza:
Szoval valójában egyiknek se kellesz.
Nem vagy a legjobb helyzetben.
Keress harmadikat. Mindketto csak hasznalgtana egy darabig csam.
15/16 anonim válasza:
"Szakításban voltatok?" ;)
Nem megcsalás, ha nem voltatok együtt, de teljesen felesleges ezeket a dolgokat címkézgetni. Attól még, mert nem megcsalás, neki úgy tűnik nem fér bele, hogy te már másra koncentráltál, és úgy érzi, akkor nem is érdemes megpróbálni megjavítani.
16/16 anonim válasza:
Nem megcsalás, de ne is bánd az exed, mert aki így gondolkodik, az egy irányító jellem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!