Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi számít megcsalásnak?
Előszőr is nem szeretnék olyan kommenteket kapni, hogy mennyire szemét vagyok, mert én is tudom magamról ezeket.
A helyzet az, hogy van egy párom, egyikünk nemét sem irom le mert nem ez határozza meg, hogy mi helyes és mi nem. Szoval lassan 2 eve vagyunk egyutt parommal.
Es az ido elteltevel egyre kevesebbet ad nekem abbol amit en igenyelnek.
Kevesebb a sex az odafigyeles, kevesebbet vagyunk egyutt elegge elhanyagol, sokat melozik, sokat faradt es nekem pedig hianyoznak azok a dolgok amik regen voltak.
Tavaly nyaron elkovettem egy hibat es ittasan csokoloztam valakivel, es egy picit tovabb is mentunk de nem fekudtek le vele. Nem mondtam el de nagyon megbantam a mai napig banom, ugy, hogy mostmar flortolunk azzal az emberrel akivel akkor volt ez a csokos dolog, pedig semmit nem erzek iranta es sose jonnek ossze vele, illetve 2 masik emberrel sexchateltem a messengeren, es ismerkedtem is mar.
Tudom, hogy nagyon szeretem a paromat, es barmit megtennek erte, sosem voltam a huseg mintaja es vele sem lenne ez ha megadna amire vagyom es meg nem fekudtem le senkivel rajta kivul de ugy erzem ezt sem erdemli.
Ti mit gondoltok , azon kovul, hogy undorito vagyok?
Azt ugye tudod, hogy tudjuk, hogy te vagy a nő?
Mit gondoljon az ember? Ha ennyire zavarnak ezek a dolgok, szakíts vele és ne rabold tovább az idejét.
szerintem ha vki felnőtt létére nem tudja mit jelent a megcsalás, az ne kezdjen kapcsolatot senkivel.
ha meg tényleg ennyire hülye vagy, h. nem tudod értelmezni, google-ra ugorj rá, írd be megcsalás, és olvasd el az első 50 találatot.
Az a baj hogy te a semmiből ügyet csinàlsz. Ezért ne legyen lelkifurdalásod.
Volt egy csomó férjes szeretőm. Komkrétan leszartàk a férjüket. Mindet a férje tartotta el, csak alibi munkahelyük volt.
Volt olyan akit hívott a férje amikor épp dugtam. Felvette és úgy beszèlt vele hogy közben mozgott benne a farkam.
Ha ezeknek a nöknek nem volt furdalásuk nekwd se legyen
Neked hogy esne, ha a párod tette volna ugyan ezeket a dolgokat meg? Te megcsalásnak értenéd vagy sem?
Azért le írom, sok nő csalja a férjét, több mint férfi a nejét! 10-8 aki únja az otthonit, vagy nincs szex a férjével ezért keres magának kufirc partnert.
Dz így teljes mértékben megcsalás, ugyanis nem ott indul, hogy a kuki bemegy a punciba. Hanem ott, hogy neked valami hiányzik a kapcsolatból, és azt mással, illetve másokkal pótolod.
Vagy ülj le a pasiddal, hogy mi hiányzik, mit érzel, mit szeretnél, és tegyetek érte, vagy szakíts vele. Ez akit csinálsz, nagyjából olyan, mintha lenne egy házad, és javítás meg tatarozás helyett elkezdenéd hordani a téglákat egy másik házba, meg a te házadból kiveszed az ablakot, hogy oda beszereld. Akkor se kéne csodálkozni, hogy egy romban élsz, és egyszer a fejedre szakad.
Egy kapcsolat ugyanilyen. Ha akarod, akkor építsd, javítsd, befele hordd a téglákat. Vagy menj el, és szabadon lehet keresgélni a következőt.
De nem ezt fogod tenni, mert te tipikusan hűtlen ember vagy, aki mindig mással akarja a hiányt pótolni, nem képes építeni a kapcsolatát, csak készen akar kapni mindent.
Nyilván,ha nem tudja, akkor nem fáj. Maradjon is ez így! Ami azt jelenti, hogy fogd vissza magad! Zárd ki az életedből ezeket a zavaró tényezőket!
Amúgy igen, ezek megcsalásnak számítanak. A csók+többi az testi, a szexchat pedig érzelmi megcsalás.
B lehetőség talán közelebb áll hozzád: egyszerűen megmondod, hogy szeretnél nyitni a kapcsolatban. Megbeszélitek a szabályokat, aztán úgy éltek, ahogy mindkettőtöknek jó. Megbeszélés kérdése. Viszont ha párod monogám, akkkr már a témafelbetéssel is megingatod a bizalmát.
Teljesen mindegy, hogy ki a lány és ki a fiú.. direkt nem irtam ki. És ha mindketten lányok vagy fiúk vagyunk mi van?
Attól még a probléma adott, szeretem őt, és szeretnék vele maradni, annyiszor beszéltem vele arról, hogy mi a gond de sajnos nem akar változni, ki is jelentette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!