Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez megcsalásnak számít?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez megcsalásnak számít?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok, most kezdtem el az èrettsègit.

Párommal 2 éve vagyunk együtt, nagyon rendes fiú, és tényleg nem lehet rá egy szavam sem. Amit lehet, anyagilag/lelkileg,megad maximálisan. Viszont csak hétvégente tudunk találkozni.

Nos, az a helyzet hogy az osztályban megismertem egy másik fiút, Daninak hívják. Nagyon helyes, igazi macsó típus ha szabad így fogalmazni. Szinte a legmenőbb srác az egész osztályban, lehengerel hogy nálam sokkal jobb csajok vannak a suliban, mégis velem foglalkozik. Az a helyzet, hogy suli után rengeteget szoktunk beszélgetni, még akkor megvárja a velem a vonatomat, hogyha neki másfél óra múlva megy. Rengetegszer megfogta már a kezem, odaadta a pulcsiját ha fáztam, már volt hogy egy pénteki napon az állomáson egy arcrapuszit is adott. Egyik hétvégén is voltam vele kajálnk, tényleg, nem tudom kihangsúlyozni mennyire imponáló személyisège van.

2021. okt. 5. 17:46
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
95%

1. Nem csak testi megcsalás létezik, hanem érzelmi is.

2. Általában az ilyen macsó tipusoknak pont addig kellesz, amíg meg nem kap egy éjszakára.

3. Ha ennyi miatt el tudsz bizonytalanodni a kapcsolatodban, akkor miért vagy még vele?

2021. okt. 5. 17:51
 2/29 A kérdező kommentje:

1# válaszoló.

Azért vagyok vele, mert köt hozzá a rengeteg közös szép emlék. Akkor is küzdött értem, amikor exem a képbe került, és teljesen megbolondított. Ezért, mert tudom hogy sosem találnèk még egy olyat mit ő.

2021. okt. 5. 17:53
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
ne bízz benne
2021. okt. 5. 17:57
 4/29 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanmár a közös emlékek miatt együtt maradni? Mintha 30 éve együtt lennétek.

Ha boldog es kiegyensúlyozott kapcsolatod lenne, akkor nem abrandoznal a másik fiúrol. Ne alltasd magad.

2021. okt. 5. 17:58
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
Fordított esetben neked ez hogy esne, ha tudnád, hogy a barátod csinálja ugyanezt egy másik lánnyal? Teljesen mindegy, hogy ezt minek nevezzük, mert szerintem te is tudod, hogy ez így nincs rendben és kicsit több van köztetek sima barátságnál.
2021. okt. 5. 18:00
 6/29 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha velem csinálná ezt a párom nekem nem esne jól. És szerintem neked se.

Ha már csak felmerul benned a gondolat és elnarkalsz kajálni vele vagy bárhova úgy hogy van párod de tudod bejon az új srác akkor felejtős a kapcsolatod. Ne bolonditsd szegény srácot tovább.

Ő küzdött érted pedig már akkor sem kellett volna hiszen akkor is te bizonytalanodtal el a kapcsolatotokban.

Hagyd hogy megtalalja az igazit aki értékeli öt és te is keresd azt aki mellett nem jutna eszedbe ilyeneket csinálni.

2021. okt. 5. 18:05
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem megcsalás, de ahogy elnézem, hamarosan az lesz...
2021. okt. 5. 18:05
 8/29 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakoznék az #5-höz, abba gondolj bele, hogy neked hogy esne, ha párod egy másik lánnyal flörtölgetne, kajcsizna vele, kölcsön adná neki a pulcsiját. Szerintem tudni fogod a választ.
2021. okt. 5. 18:11
 9/29 A kérdező kommentje:

8#

Engem egyátalán nem zavarna igazából:)

2021. okt. 5. 18:15
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
És az sem zavarna, ha róla abrandozna?
2021. okt. 5. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!