Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez megcsalásnak számít?
18 éves lány vagyok, most kezdtem el az èrettsègit.
Párommal 2 éve vagyunk együtt, nagyon rendes fiú, és tényleg nem lehet rá egy szavam sem. Amit lehet, anyagilag/lelkileg,megad maximálisan. Viszont csak hétvégente tudunk találkozni.
Nos, az a helyzet hogy az osztályban megismertem egy másik fiút, Daninak hívják. Nagyon helyes, igazi macsó típus ha szabad így fogalmazni. Szinte a legmenőbb srác az egész osztályban, lehengerel hogy nálam sokkal jobb csajok vannak a suliban, mégis velem foglalkozik. Az a helyzet, hogy suli után rengeteget szoktunk beszélgetni, még akkor megvárja a velem a vonatomat, hogyha neki másfél óra múlva megy. Rengetegszer megfogta már a kezem, odaadta a pulcsiját ha fáztam, már volt hogy egy pénteki napon az állomáson egy arcrapuszit is adott. Egyik hétvégén is voltam vele kajálnk, tényleg, nem tudom kihangsúlyozni mennyire imponáló személyisège van.
Téged azért nem zavarna mert te ezt a fiút már nem is szereted. :)
Csak megszokásból vagy vele még ahogy írod az emlékek és a küzdése miatt. Ennyi.
Ezért kéne elengedned hogy legalább neki legyen jobb, mert ő mindent megtett érted és nem ezt érdemelne.
Hűha, ez aztán a komoly felnőtt párkapcsolat! A gimis liba az egyik fiút kihasználja, mert élvezi, hogy költ rá, a másikra meg folyik a nyála, mert mencsi rosszfiú.
Éld az életed, a kutyát se érdekli az se, ha minden héten mással kavarsz. De ne áltasd magad, hogy ez felnőtt kapcsolat, ahol lelkiismeret nélkül játszol mások érzelmeivel, elvégre egyszer vagy fiatal.
Tessék áthúzni a tini rovatba!
"Hiszen ha lepattintom Danit, akkor több mint valószívű hogy a páromhoz is el fog jutni a mendemonda:)"
Akkor pattintsd le a barátodat és nem fog eljutni hozzá. Aztán Danival ellovagoltok a naplementében (egészen addig, amíg Dani barátunk le nem fekszik veled, majd kidob), a barátod pedig talál egy hűséges lányt magának. Ez a legjobb döntés, ez lenne a happy end.
Most meg tartasz attól, hogy kiderül...
Ja, ha meg a pároddal szakítasz és kiderül, hogy a Daninak sem kellesz úgy igazán, akkor meg egyedül maradsz. Szóval inkább bolondítod tovább mindkét srácot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!