Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez megcsalásnak számít?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, most kezdtem el az èrettsègit.
Párommal 2 éve vagyunk együtt, nagyon rendes fiú, és tényleg nem lehet rá egy szavam sem. Amit lehet, anyagilag/lelkileg,megad maximálisan. Viszont csak hétvégente tudunk találkozni.
Nos, az a helyzet hogy az osztályban megismertem egy másik fiút, Daninak hívják. Nagyon helyes, igazi macsó típus ha szabad így fogalmazni. Szinte a legmenőbb srác az egész osztályban, lehengerel hogy nálam sokkal jobb csajok vannak a suliban, mégis velem foglalkozik. Az a helyzet, hogy suli után rengeteget szoktunk beszélgetni, még akkor megvárja a velem a vonatomat, hogyha neki másfél óra múlva megy. Rengetegszer megfogta már a kezem, odaadta a pulcsiját ha fáztam, már volt hogy egy pénteki napon az állomáson egy arcrapuszit is adott. Egyik hétvégén is voltam vele kajálnk, tényleg, nem tudom kihangsúlyozni mennyire imponáló személyisège van.
Jól sejtem, hogy a párod nem egy korosztály veled? Csak egy megérzés...
2021. okt. 5. 20:59
23/29 A kérdező kommentje:
20 éves.
2021. okt. 5. 21:10
24/29 anonim válasza:
Az "anyagilag" szó miatt gondoltam hogy legalább 30. Nem ő az igazi! Én a helyedben bevállalnám Danit, bár ős sem lesz az igazi, de még csak 18 vagy. Ha bizonytalan vagy akkor menj előre. Lesz még sok pasi, na meg egyedül is tudni kell élni. Ha most a pasid mellett kitartasz, akkor majd jön más aki miatt meginogsz, még nem vagy érett az "tökéletes örökké tartó szerelemre".
2021. okt. 5. 21:17
25/29 A kérdező kommentje:
Őszinte leszek veletek. Egyszer már megkérte a kezem, de nemet mondtam neki arra hivatkozva, hogy majd akkor térjünk erre vissza amikor kijártam a sulit... Illetve egyszer már sajnos abortuszon is voltam, szintén arra hivatkozva hogy nem akarom elrontani az életemet. Tessék most figyelni. Nyugodtan hihet engem bárki bármennyira olcsóvérű cafkának. Igazából Daniban sokszor fateromat keresem, aki védelmez. Faterom 4 éves koromban sajnos meghalt agydaganatban, sokat nem fogtam fel belőle 4 évesen, de a elég fura volt apa nélkül felnőni. Dani iránt nemi vonzalmat nemigazán érzek, sőt... Egyátalán nem, talán csak a férfias megjenése az ami számomra komfortzónát nyújtott, de a legtisztább az lesz, ha ezt elmondom a barátomnak, és lesz ami lesz. Megpróbálok felnőtt nőként viselkedni, habár néha nehéz is ezt kivitelezni.
2021. okt. 5. 21:40
26/29 anonim válasza:
Nem tudok okosabbat mondani mint az előző válaszom. Előre! Van aki leri-ancoz majd, szerintem nem vagy az csak kicsit vad és fiatal. Miért is akarnád megjátszani hogy érett felnőtt vagy? Egyszer majd az leszel, de nem most.
2021. okt. 5. 21:59
27/29 anonim válasza:
De beteg
2021. okt. 7. 11:42
28/29 anonim válasza:
szóval apakomplexus
2021. okt. 7. 12:01
29/29 anonim válasza:
szerintem ez ilyen kezdeti fellángolás, majd kiábrándulsz belőle.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!