Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi számít megcsalásnak?
Előszőr is nem szeretnék olyan kommenteket kapni, hogy mennyire szemét vagyok, mert én is tudom magamról ezeket.
A helyzet az, hogy van egy párom, egyikünk nemét sem irom le mert nem ez határozza meg, hogy mi helyes és mi nem. Szoval lassan 2 eve vagyunk egyutt parommal.
Es az ido elteltevel egyre kevesebbet ad nekem abbol amit en igenyelnek.
Kevesebb a sex az odafigyeles, kevesebbet vagyunk egyutt elegge elhanyagol, sokat melozik, sokat faradt es nekem pedig hianyoznak azok a dolgok amik regen voltak.
Tavaly nyaron elkovettem egy hibat es ittasan csokoloztam valakivel, es egy picit tovabb is mentunk de nem fekudtek le vele. Nem mondtam el de nagyon megbantam a mai napig banom, ugy, hogy mostmar flortolunk azzal az emberrel akivel akkor volt ez a csokos dolog, pedig semmit nem erzek iranta es sose jonnek ossze vele, illetve 2 masik emberrel sexchateltem a messengeren, es ismerkedtem is mar.
Tudom, hogy nagyon szeretem a paromat, es barmit megtennek erte, sosem voltam a huseg mintaja es vele sem lenne ez ha megadna amire vagyom es meg nem fekudtem le senkivel rajta kivul de ugy erzem ezt sem erdemli.
Ti mit gondoltok , azon kovul, hogy undorito vagyok?
Nem olvastam el a rizsát.
Minden olyan tett megcsalásnak, ami fordított esetben neked rosszul esne a párodtól (feltételezve, hogy mindkét fél elkötelezett érzelmileg a másik felé).
Tehát a megcsalás nem csak aktív cselekedet lehet. A sejtelmes üzenetváltások, a flörtölgetés, a közösségi média használata stb.
29/F
Huszonévesen a legtobb kapcsolat arrol szol hogy vagy te csalsz vagy téged csalnak majd meg.
Nem gyerekrol meg házrol.
Ritka a hosszu távu(min 5 éves), komoly(eljegyzéses)kapcsolat
Ha tényleg szeretnéd, akkor vele beszélnéd meg ezt, ahelyett, hogy ide írsz és megpróbálnátok közösen megoldást találni ahelyett, hogy másokkal flörtölgetsz.
Hagyd ott, mindkettőtöknek jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!