Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez megcsalasnak számít?
Voltam egy buliban pár napja es eléggé beittunk. A baratom nem volt ott. Volt egy srác akivel egész jól kijottem aztán melyponton voltam az este folyamán és egymás mellett ültünk és megfogta a kezem meg egymásnak döntöttük a fejünket, de éppen hogy egy kicsit, még egymásra sem néztünk, mivel olyan volt hogy nem is tudtunk volna
A párommal most vagyunk túl egy jó egy hónapos mély ponton(nagyon jeveset beszéltünk az ő hibajabol es ezt 2x le is írtam neki és csak harmadjara változott amikor már megmondtam hogy szakítok ha nem változik). Most újra elkezdtunk többet beszélni és látom hogy igyekszik, de én úgy érzem már nem tudom úgy szeretni mint régen, szinte semmilyen érzelmeket nem hoz elő belőlem
Köszönöm szépen a válaszokat! Igazából volt olyan eset ami nála (szerintem) durvább volt, megpuszilta egy lány úgy hogy előtte a csaj megkerdezte hogy szabad e és en kb simán elmentem mellette, annyit mondtam hogy igerje meg, hogy többet nem lesz ilyen
#1 igazából tudom h nem uziben kéne, de hetente egyszer talizunk es van h kiszakad belőlem egyszerűen (nem azert írom mert veszekedni akarok vagy valami😅)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!