Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor ez hogy is van? Válnak vagy nem válnak a feleségek, amíg kicsi a gyerek és kiderül a megcsalás?
Nyugi, téged is csal a nejed, ezért nem érdekli.
Mellesleg a statisztikák alapján válnak. Az egyik leggyakoribb válási időszak az, amikor kicsik a gyerekek.
#42 vagyok
Én válnék, mindig van b tervem. Azért nem akartam olyan férfival gyereket vállalni, akinek már háza van, mert közöset akartam, hogy ha rosszra fordulnak a dolgok, ne kelljen a kapcsolatban maradni. Így csak eladnánk, és a kertes árának a feléből vennék egy kis panelt. 31 évesen egy gyerekkel simán találnék egy szexi apukát magamnak, de ha így alakulna, tuti, hogy nem kellene alkalminál több egy jópár évig. Nem lenne nehezebb az életem, sok elvált nő mondja, hogy könnyebb az élet egyedül.
Persze, ha a te feleséged elviseli ezt a pénzért, az a ti dolgotok, de azért annyira ne bíztasd itt a fiúkat, nehogy meglepődjenek.
#45: Nem fogom felkutatni a netet, de a ksh oldalain megtalálod. Nem a k9zhiedelemben lévő 7. év a veszélyes. Az egyik ilyen veszélyes időszak a gyermekek megszületése utáni évek, amíg kicsi a gyerek.
Láthatod, hogy nem igen zavarja a nőket a válásban, ha van kiskorú gyerek: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!