Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor ez hogy is van? Válnak vagy nem válnak a feleségek, amíg kicsi a gyerek és kiderül a megcsalás?
Sokan nem válnak, de aki nem válik nagyrészt az anyagiak miatt.
Két embert földönfutóvá tenni sem jobb mint egy házban élni de szinte csak “haverokkémt”
Úgy örülök, hogy 37 előtt nem házasodtam, mert mára elvált lennék x gyerekkel :D
Jövőre megyek férjhez egy már elvált férfihoz. Hátha nem válik többször :D
Mi ebben a buli?
Amúgy ez mindenki vérmérsékletén múlik, kisgyerek mellett hamarabb lépni lehet, észre sem veszi, hogy nincs és sosem volt apja.
"Akkor simán mehet a buli ;)"
Ha te a gyakori alapján próbálsz a nők viselkedésére következtetni, abból az jön le, hogy az életben nem volt dolgod nővel. És milyen jól is van ez így.
Én elváltam, a gyerekünk 1.5 éves volt. Ez nem tartott vissza. Inkább egyedül, mint egy pináról pinára szálló aljas lénnyel együttélni. Gusztustalan.
A többieket meg szánalmasnak látom, akik különböző kifogásokkal együtt maradnak ilyen faszikkal, mellette meg rinyálnak. Megérdemlik. Ezt választották.
Erre nincs általános recept.
De mondjuk, ha valakinek gyereket csinálsz és ez a legfontosabb szempont, ahelyett, hogy felelős szülőként viselkedj, akkor inkább nem mondok semmit.
19.-re.
A kettőnek mi köze egymáshoz? Attól, lehet valaki a világ legjobb ÉDESAPJA, hogy anyun kívül másokat is megrak.
És igen, egy nő is lehet tökéletes ÉDESANYA attól, hogy többen kezelgetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!