Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen buták egyesek nők?
Munkában az egyik csajszi mutogatta nekem az egyik Tinder match-ét, hogy milyen jóképű ez a pali és vele fog majd randizni. Egyből felismertem ezt a srácot, én őt személyesen ismerem, illetve a BARÁTNŐJÉT is. Megkértem a kolleginát, hogy had fotózhassam már le a srác Tinder profilját meg egy kis részletet a beszélgetésükből, persze az ő nevét+képét kitakarva. Elküldtem a barátnőnek a bizonyítékokat és ezek után én lettem a szarnak beállítva, mert hogy az nem is az ő párja, aki fent van Tinderen, hanem a párjának egy haverja írogat az ő képeivel és nevével random lányoknak, hogy "te vagy az a fajta lány, akiért letörölném a Tindert"
Az egy dolog, hogy sok ember korlátolt, meg kapcsolatfüggő, de hogy még buta is legyen? Vagy szerintetek nem tettem jól?
Vannak olyan erős érzelmek, àbràndok, amit semmiféle valósàg nem tör meg.
Én nem hibàztatlak, de szállj ki a továbbiakból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!