Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Miért foglalkoznak itt egyesek...

Miért foglalkoznak itt egyesek azzal, hogy kin, milyen mez van vagy milyen ki milyen bringán teker? Miért nem a saját dolgukkal foglalkoznak egyesek?

Figyelt kérdés
2020. aug. 11. 16:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mert az unalmas. És mást is az érdekel, hogy rajtam milyen mez van és milyen a bringám...meg amúgy is bringázni mi legyen a téma? Kutyák?!
2020. aug. 11. 20:09
 2/12 A kérdező kommentje:
Unalmas a saját dolgoddal törődni?
2020. aug. 11. 21:34
 3/12 A kérdező kommentje:

Most spec arra gondolok, hogy kiírsz egy kérdést amiben mások dolgán problémázol és kötekszel mindenkivel aki nem ért egyet veled.

Mint pl

https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__kerekparozas__1..

Mondjuk lehet te írtad ki ezt a kérdést :D

2020. aug. 11. 21:47
 4/12 anonim ***** válasza:
Az a fickó egy kicsit autisztikus vesszőparipás... :-D
2020. aug. 11. 21:51
 5/12 Alex Fly ***** válasza:
91%
Ha komoly a kérdés, akkor röviden: szerintem egy bizonyos mértékig minden kerékpárost érdekel, hogy mások mivel vagy miben tekernek. Ez adott esetben számára egy jó összehasonlítási alap lehet -akár valamely alkatrészcsere előtt. A gond csak akkor van, ha ez meghaladja az egészséges mértéket.
2020. aug. 11. 23:02
 6/12 anonim ***** válasza:

Alex, na igen.... És az adott esetben ez MESSZE meghaladta... :)))

(végig ott voltam és kommenteltem. :-D)

2020. aug. 12. 09:47
 7/12 Wadmalac ***** válasza:

Nos, nekem volt már olyan alkalom, hogy másik bringással összefutva megjegyeztem neki, hogy a totál szürkeárnyalatos meze-nadrágja ugyan nagyon elegáns, de nem hogy az autósnak nem szúr szemet, de én is alig vettem észre.

Vakarta rajta a fejét, hogy erre ő még nem is gondolt.

Találkoztunk véletlenül megint olyan fél év múlva, már neonzöldben nyomta.

:D

Ezen felül megnézegetem másik lovát, esetleg öltözékét, tetszik, nem tetszik, ha tetszik, megdicsérem, ha nem, kussolok, de ennyi.

Ha összefutok hasonló mániákussal, inkább az alkatrészek kibeszélésén szoktunk elcheszni akár egy órát is, oda-vissza szerelési tippek, boltajánlások stb.

Engem csak az szokott bosszantani, ha olyan kerékpáros viselkedést látok, ami a többi közlekedő felé a képet a bringás társadalomról rontja.

És van, hogy meg is jegyzem az illetőnek.

Ki hogy viseli. A normálisabbja legalább elgondolkodik rajta.

2020. aug. 12. 12:59
 8/12 anonim ***** válasza:
És miért foglalkoznak itt egyesek azzal, hogy ki mivel foglalkozik vagy kit miért érdekel mások bringája/meze? :-)
2020. aug. 12. 16:16
 9/12 anonim ***** válasza:

8-as és miért foglalkoznak itt egyesek azzal, hogy ki ír olyan kérdést, hogy ki mivel foglalkozik vagy kit miért érdekel mások bringája/meze? :D

a picsába, én is bekerültem a fogaskerékbe :D

Egyébként szerintem ezek az emberek vagy vágynak rá, vagy annyira pörögnek a témán, hogy örökké ezen kattog az agyuk és kérdéseket írnak ki válaszoglatnak, rámennek minden apróságra. Engem inkább az zavar, hogy ha valaki feltesz egy kérdést és tök másra válaszolnak. Mint pl most én :D Dehát ilyen a gyakori kérdések :D

2020. aug. 12. 18:16
 10/12 Alex Fly ***** válasza:
100%

"Konrad Lorenz a tanúm rá, hogy van némi hasonlóság a kerékpáros turisták, valamint a kutyák találkozási rítusa között. Tudniillik mindkét faj egyedei hátulról kezdik az ismerkedést.

Figyeljük csak meg, hogy a csomagos turista először mindig a másik málháját: oldaltáskáit, sátrát, matracát stb. veszi szemügyre. Azután következik a váltó- és a hajtómű körülszaglászása, és csak legutoljára siklik a tekintete a 'kolléga' arcára."

(Dr. Nagy Sándor: Bicajoskönyv)

2020. aug. 12. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!