Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen buták egyesek nők?
Munkában az egyik csajszi mutogatta nekem az egyik Tinder match-ét, hogy milyen jóképű ez a pali és vele fog majd randizni. Egyből felismertem ezt a srácot, én őt személyesen ismerem, illetve a BARÁTNŐJÉT is. Megkértem a kolleginát, hogy had fotózhassam már le a srác Tinder profilját meg egy kis részletet a beszélgetésükből, persze az ő nevét+képét kitakarva. Elküldtem a barátnőnek a bizonyítékokat és ezek után én lettem a szarnak beállítva, mert hogy az nem is az ő párja, aki fent van Tinderen, hanem a párjának egy haverja írogat az ő képeivel és nevével random lányoknak, hogy "te vagy az a fajta lány, akiért letörölném a Tindert"
Az egy dolog, hogy sok ember korlátolt, meg kapcsolatfüggő, de hogy még buta is legyen? Vagy szerintetek nem tettem jól?
Nem kellett volna beleszólni.
Am nekem is volt olyan h unokatesom képével más volt fent…. Elég gyakori dolog sajna
Ha egy haverja tényleg, akkor simán megoldotta ezt is. Én is volt h anno kölcsön adtam baratnomnek a személyim, hogy bejusson valahova.
Attól mèg a megcsalás meg szemetseg de nem kell más életébe beleszólni …
Mer mèg tart a kémia, ha nem fog , vagy rezeg alatta a léc akkor fog csak lèpni , és utána lesz az ő hűséges őszinte szerelme , hirtelen egy nàrcisztikus pszichopata - amiket itt is olvasni gyakran.
De a kolléganődnek mondtad hogy mi a sráccal a szitu?
Ő szólt hozzà valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!