Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nem tudom magam túltenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom magam túltenni rajta, felőröl, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 10 évet voltam együtt az exemmel, én nagyon szerettem őt, bíztam benne. De kiderült tavaly, hogy megcsalt a legjobb barátnőmmel, és egy 30 évvel idősebb nővel is.

Természetesen szakítottam vele, de nem tudom elviselni ezt a fájdalmat, a csalódást. Azóta sem vagyok önmagam, folyamatosan ez jár a fejemben, szinte már kezdek beleőrülni. Pszichológushoz járok, de nem segített eddig. Aki volt hasonló helyzetben, mennyi idő alatt dolgozta fel? Nekem vajon mikor lesz könnyebb?

27n

2021. dec. 15. 15:33
 1/10 anonim ***** válasza:
23%

17 éves kislányként, 10 évet pazaroltál valakire, aki másokat is dugott.

Te mit gondoltál, hogy örökre veled lesz? Olyan nőket is megcsaltak és lecseréltek, mint Kate Bekinsale.

2021. dec. 15. 15:36
 2/10 anonim ***** válasza:
30%

Egyébként úgy összességében milyen életet élsz, hogy egész nap ezen keseregsz?

Mit lehet amúgy mondani amit pszichológus még nem mondott?

járj társaságba, ismerkedj, ha nem vagy ronda hamar megismerhetsz valakit, légy nyitott, ne zárkózz el.

És fejezd be ezt a hisztit kislányom!! Elmúltál már 17 éves!

2021. dec. 15. 15:45
 3/10 anonim ***** válasza:
91%

mozdulj ki, járj új társaságba, ismerj meg új embereket

a régi megszokott menetrend nem ad lehetőséget változásra

2021. dec. 15. 15:47
 4/10 anonim ***** válasza:
82%
Én is kattogtam egy csajon jó régen. Totál belezúgtam, jó párszor voltunk is együtt, aztán kijelentette többet nem akar. Egy világ omlott össze bennem. Soha nem gondoltam ennyire szarul tud esni, még életemben nem éreztem ilyet. Hónapokig szendvedtem és nem enyhűlt cseppet sem. Mondtam ez így nem mehet tovább. Aztán rájöttem valamire, ami hamar segített túl tenni magam rajt. A lényeg, hogy fejben kell eldönteni. Ha csak az egyik fél akarja akkor nem az igazi. Egy kapcsolathoz 2 ember kell, nem egy. Pár nap alatt "kijózanodtam" és folytattam az utamat másik irányba. Ha a múlt felé nézel, seg*gel mész a jövőbe 🙂
2021. dec. 15. 16:06
 5/10 A kérdező kommentje:
Az volt a baj, hogy magamból indultam ki, és az intő jelek ellenére is sokáig titkolni tudta. Félek már sosem leszek az az életvidám, pozitív kisugárzású nő, mint voltam. Sajnos nagyon nagy a szeretetigényem is, a szakitas óta nem tudtam eljárni társaságba, teljesen bezárkóztam azóta. Köszönöm a kedves válaszokat.
2021. dec. 15. 16:30
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
A csalódások keményebbé tesznek. Az élet ilyen sajnos.
2021. dec. 15. 16:36
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is ebben a cipőben jártam, én szakítottam, nekem is nagyon rossz volt. Semmit sem fogsz tudni vele kezdeni. El kell engedni a dolgot. Rá fogsz jönni, hogy ez a srác/csaj nem érdemelte meg a szerelmedet. Idő kell.
2021. dec. 15. 17:03
 8/10 anonim ***** válasza:
86%

Hamarosan itt a karácsony.

Ha magadon nem tudsz, segíts másokon.

Vigyél ebédet , süteményt a jótékonysági szolgálatokhoz.

Segíts szétosztani az ételt a hontalanok és szegények közt.

Így nem fogsz otthon keseregni karácsonykor, hogy az életednek vége.

2021. dec. 15. 17:21
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom és átérzem a helyzeted súlyát

gondolom nehéz lenne ismerkedni most ... Fogd fel úgy h eddig rólatok szolt az életed de most van időd magadra élj picit a hobbidnak ismerj meg új embereket és légy szabad :)

2021. dec. 15. 20:44
 10/10 anonim ***** válasza:

Sokan vagyunk hasonló cipőben. Sokan nem vallják be masoknak, vagy még maguknak se. Hazudnak hogy jól élnek, közben a sebbzett szivüket nem tudják ki tudná begyógyítani.

Hiába gondolok az exemre. Tudom hogy ha akarnám se lenne értelme ujra kezdeni, mert nem volna jövője. Az igazit meg nemtudjuk mikor jön el.

De ebbe nem szabadna belebetegedni. Kapd össze magad.

Mosolyt, jókedvet! :) :)

30f

2021. dec. 18. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!