Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Fel éve talalkozgatok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fel éve talalkozgatok egy fiúval,már eléggé hamar rajottem, hogy nem az akinek mutatja magát, de már késő volt, fülig belezugtam. Mostanra azt is megtudtam, hogy kivel csal. A "barátja menyasszonyaval. Undorító. Tudom😖 hogy érjen el szakitsanak?

Figyelt kérdés
Szeretném elerni, hogy szakítanak, egyetlen megoldást látok erre csak(bár ez se biztos) Én is undorító leszek mint ők, tudom. Egy ismeretlen számról figyelmeztetni a vőlegényt.Ha válasz út elé állítom, nem fogja meghatni. Kíváncsi vagyok a velemenyetekre. Vagy arra hogy még mit lehetne tenni?
2021. dec. 7. 19:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Attól még bemárthatnád a vőlegénynél, nehogy elvegyen egy ilyen r.bancot

de ettől még nem lesz jobb választás a "pasid"

N

2021. dec. 9. 00:53
 12/14 A kérdező kommentje:
Igen,tisztaban vagyok ezzel, sajnos ő attol nem valtozik. Es a dolog forditva is elsulhet. A jegyesseg felbomlik ők meg nyugodtan lehetnek tovabbra is egyutt
2021. dec. 9. 16:24
 13/14 anonim ***** válasza:

És ez téged miért érdekel? Neked itt annyi a célod, hogy ők ne legyenek együtt? 😂 Te beteg vagy? Téged az érdekeljen, hogy találj magadnak egy olyan férfit, aki szeret téged és nem csal meg. Másrészt hiába mennének szét, utána lenne a palidnak más, meg ennek a nőnek is lenne más, aztán a palid mással csal téged meg a csaj is majd mással a vőlegényét. Itt magadat meg a vőlegényt kell megmenteni ettől a féregtől, ők meg hadd csinálják azt egymással, amit akarnak. Ha összejönnének egymást is megfogják csalni.

2021. dec. 9. 19:33
 14/14 anonim ***** válasza:
Illetve ezektől a férgektől*
2021. dec. 9. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!