Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Fel éve talalkozgatok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fel éve talalkozgatok egy fiúval,már eléggé hamar rajottem, hogy nem az akinek mutatja magát, de már késő volt, fülig belezugtam. Mostanra azt is megtudtam, hogy kivel csal. A "barátja menyasszonyaval. Undorító. Tudom😖 hogy érjen el szakitsanak?

Figyelt kérdés
Szeretném elerni, hogy szakítanak, egyetlen megoldást látok erre csak(bár ez se biztos) Én is undorító leszek mint ők, tudom. Egy ismeretlen számról figyelmeztetni a vőlegényt.Ha válasz út elé állítom, nem fogja meghatni. Kíváncsi vagyok a velemenyetekre. Vagy arra hogy még mit lehetne tenni?
2021. dec. 7. 19:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ugye ez kamu? Ilyen remek jellemek nincsenek a valóságban, ugye? Egyik jobb, mint a másik...
2021. dec. 7. 19:26
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy, akkor mással fog megcsalni. Kevés vagy neki.
2021. dec. 7. 19:27
 3/14 anonim ***** válasza:
93%
Szóval szerinted ha beárulod őket a vőlegénynek, akkor ti onnantól boldogan fogtok élni míg meg nem haltok? Értem, hogy szerelmes vagy, de azért gondolkodj racionálisabban. Nyilván nem. Ha a mostanival meg is szakad, előbb-utóbb újra meg fog csalni és ki tudja még mik lesznek. Te nem számítsz neki eléggé. Komolyan ilyennel akasz lenni? Legyen önbecsülésed, ennél jobbat érdemelnél. Olyat, aki szeret, aki nem csal meg és aki megbecsül. A legjobb megoldás, ha szakítasz vele és ha majd túl leszel rajta, akkor keresel valakit, akivel majd sokkal jobb lesz.
2021. dec. 7. 19:28
 4/14 anonim ***** válasza:
47%
Te az a nő vagy, aki megérdemli, hogy megcsalják. Bocsi.
2021. dec. 7. 19:31
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
neked nem mindegy, hogy ok szakitanak vagy nem? ez a pasi igy is, ugy is rongykent kezel teged es ezek utan meg vele lennel? le kell mindenhonnan tiltani a ..csaba es elfelejteni.
2021. dec. 7. 19:52
 6/14 A kérdező kommentje:
Számítottam ezekre a válaszokra. Ha valaki padlón van, megjobban belerugunk. Nem hiszem, hogy itt mindenki mindenben olyan tökéletes.... Van igazatok, belatom. És írtam is, hogy tudom az is egy undorító dolog ami megfordult a fejemben. Csak ez a leghosszabb szitu amikor van 2 választásod és egyiket sem akarod. Nem akarom vége legyen, viszont nem akarom azt se hogy 3an legyünk ebben az egeszben
2021. dec. 7. 20:31
 7/14 A kérdező kommentje:
Legrosszabb*
2021. dec. 7. 20:38
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
dehat mar vege van, nem esik le?:D
2021. dec. 7. 20:47
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Ember te saját magad miatt vagy a padlón, egy minimálisan sem akarsz szenvedni, nem bírod ki a szakítás utáni pár hónapot sem. Ne haragudj, de nem fog senki megsajnálni. Több gyerekes anyák is válnak ilyen helyzetben kockára téve ezzel mindent, te meg itt előadod a hattyúk halálát. Mégis mit gondoltál erre milyen válaszokat fogsz kapni? Szakíts b+. Előbb utóbb úgyis szakítani fogtok, ez a kapcsolat már halott, húzhatod ezt éveken át is, a vége ugyanez lesz.

Azt javaslom szerezz bizonyítékokat, aztán mutasd meg a vőlegénynek, hadd legyen már egy normális menyasszonya meg haverja, aztán dobd ki te is a pasit, ez az egyik opció, a másik az, hogy nem avatkozol ebbe bele és dobod a pasit. Csak ez a két logikus választás van. Ennyi.

2021. dec. 7. 21:02
 10/14 A kérdező kommentje:
Koszonom
2021. dec. 7. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!