Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Valamit kaptál a szeretődtől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valamit kaptál a szeretődtől Mikulásra, vagy csináltál neki egy kis piros csomagot?

Figyelt kérdés
Mégha csak viccből is, ha esetleg találkoztok.
2021. dec. 6. 11:58
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
24%
9-esnek nagyon nevetek a sztoriján.😂
2021. dec. 6. 13:23
 12/24 anonim ***** válasza:
22%

10 Te nem vagy a helyzet magaslatán.A szeretőt senki nem veszi emberszámba sem, és ez így van jól.Az egy használati tárgy.A metszőollót is visszateszed a fiókba használat után, nem veszel neki ajándékot és kihajítanád a francba, ha elkezdene picsogni, hogy foglalkozz vele és vedd emberszámba.

Egyébként sok hűtlen házas nem azért tart szeretőt, mert hiányzik neki bármi.Hanem mert volt olyan hülye a szerető, hogy ingyen szexuális segédeszköznek ajánlja fel magát.Persze ezek a hűtlen emberek erkölcstelenek, csak úgy mint a szerető.

2021. dec. 6. 13:55
 13/24 anonim ***** válasza:
53%

" Na most, aki a szeretőjét csak egy tárgyként kezeli, az egy hitvány ember."

A szerető meg ostoba.

2021. dec. 6. 13:59
 14/24 anonim ***** válasza:
87%
"Na most, aki a szeretőjét csak egy tárgyként kezeli, az egy hitvány ember." Én hülye meg azt hittem, hogy az a hitvány, aki úgy általában szeretetőt tart. De nem. Az mintapolgár, feltéve ha mikuláscsomagot ad a szeretőjének. Ha nem vesz mikuláscsomagot, csak akkor válik hitvánnyá...
2021. dec. 6. 14:49
 15/24 anonim ***** válasza:
29%

Pont hogy, akkor lennének tárgyként kezelve, ha ajándékokat és pénzt adnék nekik, hiszen anyagi haszonért eladja a testét nekem.

Egy szeretői viszonyba nem szabad pénzt keverni, azért legyen a szeretőm, mert jó a szex.

Ha arra vágynék, h tárgyként megvegyek valakit, akkor mennék a rosszlanyokra.

6os vagyok

2021. dec. 6. 15:11
 16/24 anonim ***** válasza:
60%
Nem.
2021. dec. 6. 15:16
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Kapott valamit, igen. Miért is ne?
2021. dec. 6. 15:30
 18/24 anonim ***** válasza:
69%
#12: te vagy a használati tárgy. Ha nem felelsz meg a szeretőnek, akkor repülsz, mert semmi más szükség nincs rád.
2021. dec. 6. 15:35
 19/24 anonim ***** válasza:
31%
Na végigolvastam a kommenteket. Nem értem, h miért lázadoznak így a szeretők. Mindig is tudták, h csak másodikok lehetek a sorban a család után. Sose fogtok annyit érni, mint a család.
2021. dec. 6. 15:44
 20/24 A kérdező kommentje:

"A szeretőt senki nem veszi emberszámba sem, és ez így van jól.Az egy használati tárgy."

Én erre már nem is írok inkább semmit. Talán csak annyit jelent jegyeznék meg, hogy szomorú, hogy ilyen emberek vannak, mint amilyen te vagy. A szeretőnek is vannak érzései, senkinek sem esik jól, ha tárgyként kezelik.

2021. dec. 6. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!