Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Egy barna szemű, barna hajú, fehér bőrű lányom milyen rúzs áll szerintetek a legjobban? Piros, vörös, rózsaszín?
Figyelt kérdés
2021. febr. 16. 19:39
1/12 FoxtrotLidérc válasza:
Mennyire fehér a fehér? Ha "nagyon fehér vagy", szerintem érdemesebb valami kevésbé rikító színt használj. De szerintem egy halványabb piros tökéletes.
2/12 A kérdező kommentje:
annyira nem fehér, inkább sárgásfehér
2021. febr. 16. 19:44
3/12 anonim válasza:
Olyan, ami illik a figura farkához is, ha értitek...
4/12 anonim válasza:
Szerintem ruhától és a sminktől is függ. Szerintem a vörös. Gondolom hódítás van a háttérben.Egy világosabb ruhához szerintem.35f
5/12 anonim válasza:
Jesszus, ezt nehogy már pasiktól kérdezd meg, te lány, mert besírok :D
A fiúkat az ilyesmi egyáltalán nem érdekli.
Olyan színt válassz, ami illik a bőrtónusodhoz, és nem üt el az arcodtól, meg a stílusodtól úgy általában. Youtube-on kismillió videót találsz ilyen témában.
A fiúkat meg hagyd ezzel, mert ők se tőled fogják megkérdezni, hogy benzin vagy dízel autót kellene-e venni.
6/12 anonim válasza:
De csak segíteni szeretnénk😀. Persze tapasztaltabb csajok előnyben.
8/12 anonim válasza:
Kérdező, akkor te Ősz típus vagy. Írd be valamelyik keresőbe a true autumn type lipstick kulcsszavakat, és kattints a képtalálatokra.
9/12 Noren1989 válasza:
Gőzöm sincs.
A legtöbb ilyen színösszeállítású exem nem is rúzsozott,
aki meg igen, úgy eltúlozta egy kárminpirossal, mint annak a rendje.
10/12 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek, különösen a true autumn typeosnak! :) jókat mosolyogtam, és puszi mindenkinek
2021. febr. 16. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!