Rózsaszín (világos) színű ruhához milyen kiegészítő passzol a legjobban?
Figyelt kérdés
Cipő, karkötő, nyaklánc, fülbevaló, táska.2018. ápr. 4. 00:21
3/9 A kérdező kommentje:
Elsőre én is rózsaszínűeket néztem, de nem leszek túl rózsaszínű? :)
2018. ápr. 4. 07:15
4/9 anonim válasza:
Királykék. Azzal gyönyörű. Világos színekkel egybeolvad és unalmas.
5/9 anonim válasza:
Én is az ezüstre/szürkére szavazok. De a fehérrel is jól mutat.
6/9 anonim válasza:
Fehér, őzbarna, sötétkék, királykék, fekete, ciklámen.
7/9 anonim válasza:
Én nagyon szeretem az ilyen színeket szintén, pasztel, púderes, nude árnyalatokkal párosítani. Nekem tetszik és szerintem nem unalmas. A túl rikító, túl erős színeket nem kedvelem, de egy sötétebb rózsaszín árnyalattal (pl. lazac, lonc), ezüsttel, rosegolddal, sötétkékkel (valami lágyabb, picit szürkésebb vagy türkízesebb sötét árnyalat), bordóval (valami picit ilyen burgundisabb, marsalásabb árnyalat) szerintem jól néz ki.
8/9 anonim válasza:
Pink színnel kombinálva idén nagyon menő lesz, modern ezüst ékszerel nagyon figyelemfelkeltő és divatos. Míg gyongyel klasszikus.
Kékkel klasszikus
Nudeal elegáns és visszafogott
Ezüsttel csinos és extra
Feketével modern, éles és minimal
Tört fehérrel nyárias és kislányos
Kérdés, hova fogsz menni? Ez a cipőre vonatkozik
Ékszer: modern formájú ezüsttel modern és fiatalos
Gyongyel klasszikus és elegáns
Arannyal karakteres de nagyon vigyázni kell a mértékkel
Ha van egy hangsúlyos klasszikus louboutin jellegű magassarkúd nem kell nyaklánc meg fülbevaló meg gyűrű és stb.
Táska: hova leszek hivatalos? Esküvőre vagy üzleti megbeszélésre vagy kerti partira ??
9/9 A kérdező kommentje:
2018. ápr. 5. 10:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!