Tudtok olyan internetes oldalakat ajánlani, ahonnan tudok ruhát rendelni? Lehetőleg olyat, ami jó minőségben, a kiválasztott méretben szállítja házhoz a ruhát!
Elfogadható árakban keresek, ahol mondjuk nem kell tízezreket adni egy egyszerű nadrágért.
Egyébként még gyerek vagyok, nem igazán találok olyan ruhákar, ami jó a méretemben. A koromhioz képest eléh alacsony vagyok, egy 12-13 mérete megfelelő nekem, pedig 15 vagyok.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Hát, akkpr esetleg nézd meg a Romwe oldalát, ott elég egyszerű a minőség, de árban kimondottan olcsó, és kicsit stílusra is más, mint az itthoni boltok többsége. Bár, ennek nincs valami jó minősége, de lehet itt is nagyon jókat kifogni.
Esetleg nézz rá a H&M oldalára, sok az akció, és van kisebb méretekre is. Mondjuk szerintem itt a gyerek osztály is tök jó.
Vagy van még a Fashion days, ott elég nagy keretek között mozognak az árak, de ha jól tudom, van sok xs-es is.
Sajnos most több így nem jutott eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!