Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha valakinek 30 évesen még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakinek 30 évesen még nem volt barátnője, az aut. piros zászló a nők szemében?

Figyelt kérdés

A cím leírja a lényeget.. nem volt még soha (bár szüz éppen nem vagyok). Azt se akarom hazudni, hogy "egyik haverom", rólam van szó..

Nem hibáztatom a nőket, egyszerüen én nem próbálkoztam soha senkinél (önbizalom abszolút 0), tehát még azt se lehet mondani, hogy folyamatos próbálkozás ellenére se volt semmi.

Nem voltam/vagyok kövér, alacsony (185 cm), kopasz, fogatlan, átlagos arcom van.. csak sajnos visszahúzódó, csendes, nem kezdeményező (semmi másban se).

Nem azért gondolom ezt, mert a 30 év olyan k&rva sok lenne, hanem mert valami sokkal komolyabb dolog bújik meg a háttérben, ami meggátolta az egész folyamatot... és az maga a piros a zászló.

Mert ha van valaki, aki fizikailag teljesen oké módon néz ki ÉS lelkileg rendben van, az már 16 évesen se fog ott tartani, ahol én 30-nál.

2021. nov. 27. 20:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
79%
Sosem értettem az ilyen 2x 3x mèg nem volt nőm kérdéseket - mondjuk a szar marketing is marketing az tény , de milyen visszacsatolàst vàrsz?
2021. nov. 27. 21:15
 2/14 A kérdező kommentje:
Őszintét.
2021. nov. 27. 21:34
 3/14 anonim ***** válasza:
95%

Kifogás kifogás hátán.

bnőmmel sosem beszéltük ki, hogy kinek hány kapcsolata volt mielőtt összejöttük, pedig 4 éve már együtt vagyunk.

Ez nem egy állás, ahova 5 év szakmai tapasztalattal lehet csak pályázni.

2021. nov. 27. 21:57
 4/14 anonim ***** válasza:
28%
Igen.
2021. nov. 27. 22:49
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem az. Sokkal nagyobb red flag, ha a csávó a fél falun már végigment, én meg örülhetek, hogy következő strigula leszek.

De szerintem ne azzal törődj, mit mond a gyakori. Itt sok kretén ember van, ne itt ismerkedj, hanem a való életben inkább.

2021. nov. 28. 09:58
 6/14 anonim ***** válasza:
0%

Akciós a kötél az obiban!

Ha igazat akarsz neked már túl késő - lefőtt a kávé.

2021. nov. 28. 10:51
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a kretén alatt az olyanokra gondoltam, mint a 6. válaszoló, meg is jött időben :)

5. voltam.

2021. nov. 28. 10:57
 8/14 anonim ***** válasza:
75%
Nekem maga ez a tény nem intő jel / vörös zászló / antipatikus. Nyilván viszont ha olyasmi miatt, ami nekem nem tetszik, akkor nem fogok vele összejönni.
2021. nov. 30. 00:56
 9/14 A kérdező kommentje:
8/8: az olyasmi mi lehet konkrétan?
2021. nov. 30. 08:20
 10/14 anonim ***** válasza:

Ha a te leírásodat nézzük, nekem az kizáró ok lenne, hogy semmiben sem kezdeményező, és szobanövény jellem.

Más esetben meg, amit látok több örökszingli férfi ismerősömnél:

- igénytelenség

- bunkóság

- "víz büdzsén pezsgő ízlés", és ha azt hiszi, ez normális (pl. azt hiszi, kijár neki a nála sokkal jobban kinéző nő, csak azért, mert "rendes", és hisztizik, ha az egy jobb kinézetű férfit választ)

- creepy stalker udvarlás (kinyomoz rólam dolgokat, és felhasználja ismerkedés közben, tolakodó, nyálaskodó stb.)

2021. nov. 30. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!