Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha valakinek 30 évesen még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakinek 30 évesen még nem volt barátnője, az aut. piros zászló a nők szemében?

Figyelt kérdés

A cím leírja a lényeget.. nem volt még soha (bár szüz éppen nem vagyok). Azt se akarom hazudni, hogy "egyik haverom", rólam van szó..

Nem hibáztatom a nőket, egyszerüen én nem próbálkoztam soha senkinél (önbizalom abszolút 0), tehát még azt se lehet mondani, hogy folyamatos próbálkozás ellenére se volt semmi.

Nem voltam/vagyok kövér, alacsony (185 cm), kopasz, fogatlan, átlagos arcom van.. csak sajnos visszahúzódó, csendes, nem kezdeményező (semmi másban se).

Nem azért gondolom ezt, mert a 30 év olyan k&rva sok lenne, hanem mert valami sokkal komolyabb dolog bújik meg a háttérben, ami meggátolta az egész folyamatot... és az maga a piros a zászló.

Mert ha van valaki, aki fizikailag teljesen oké módon néz ki ÉS lelkileg rendben van, az már 16 évesen se fog ott tartani, ahol én 30-nál.

2021. nov. 27. 20:44
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Hát a szobanövény nem esett jól, de sajnos igaz :/

Az elsőn tudok változtatni, a 2. sose voltam, a ​3. a classic nice guy szindróma, a 4. szintén sose

2021. nov. 30. 09:12
 12/14 anonim ***** válasza:
10-es a 4.-et nem értem. Ha kinyomozza pl hogy mit szeretsz és úgy kedveskedik az creepy? Miért? Kérlek magyarázd meg.
2021. nov. 30. 09:42
 13/14 anonim ***** válasza:

#12 habár manapság már normális, hogy rákeresünk a kiszemeltünkre a neten, de azért annak is van egy határa.

Plusz az illető hobbijairól meg egyéb kedvteléseiről inkább személyesen vele beszélgess, az sokkal emberibb szerintem...

2021. nov. 30. 23:25
 14/14 anonim ***** válasza:
75%
12: az, hogy nem tőlem tudja meg. Az oké, ha lemeózza a facebookomat, hogy lássa, valós személy vagyok-e, de ne kutakodjon. Azt használja fel ismerkedés közben, amit én vele megosztottam önszántamból, vagy vmi, amit alapvetően lehet tudni rólam. Az már ijesztő, ha olyan dolgokat tud rólam, amit csak többórás nyomozás alapján tudhat... meg ha kinyomozza azt pl., hogy hol dolgozom, hol lakom, ajándékot küldözget úgy ezekre a helyekre, hogy nem is járunk még.
2021. dec. 1. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!