Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Érez iránta valamit a férjem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érez iránta valamit a férjem?

Figyelt kérdés

"Nyitott" kapcsolatban vagyunk.

Éjjel, amég nem a gyerektől veszi el az időt azt csinál amit akar, nem nagyon szoktam kérdezgetni, ez nagyjából ezt takarja. Nem köt az orromra konkrétan semmit, de nem hazudozik és dugdossa a telefont.

Voltak női ez biztos.

De van egy akivel hetek óta CSAK beszélget.. a nő munkahelyén és hetente párszor facebookon... a nő nem akar házas ferfivel kezdeni, ezt írja neki, amikor találkozni hívja. Nem nagyon szoktam a telefonjaba turkálni, de egy rokon elultette a bogarat a fülembe, erről a nőről beszélt ELŐTTEM a férjemnek, a fülem hallatára.

Szóval ő már beszél is másoknak róla, utána elpletykálták, hogy akár órákat is.

Nem nagyon értem, a többi csajról eddig mások nem nagyon tudtak...

2021. dec. 1. 22:38
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
80%

Ez nem nyitott kapcsolat, hanem bántalmazó kapcsolat. És bizony te vagy a bántalmazott fél, bármennyire is nem látod, vagy inkább nem akarod észrevenni.

A férfi kihasználja, hogy veled bármit meg lehet tenni, mert mentálisan valószínűleg egy koszos zokni szintjén vagy, szóval éli az életét, amíg te otthon kötögetsz, és várod haza. Gondolom ő kezdeményezte, hogy legyetek nyitott kapcsolatban, ugye? Költői kérdés volt. Kényelmes az élete, de érzelmileg semmi nem köti a házasságához, racionális lépés volt a részéről, és mivel te 10 körömmel ragaszkodsz a kapcsolathoz, és alázod meg magad önként, nem volt nehéz dolga.

Nem feltétlenül tartom rossz ötletnek a nyitott kapcsolatot elméleti szempontból, de a gyakorlatban sose láttam erre egészséges példát, csak ilyen tipikus bántalmazót, mint a kérdező kapcsolata is.

Én is ismertem ilyen férfit, talán mondhatjuk, hogy pszichológiai értelemben vett pszichopata volt, amúgy nagyon jóképű és szimpatikus, jófej ember (megjátszott szerep, persze). Évek óta van együtt egy szerencsétlen nővel, akit kihasznál az anyagiak miatt, meg élvezi, hogy érzelmileg teljesen alá van rendelve neki a nő. Szarrá is csalta persze a háta mögött rendszeresen, mindenki tudott róla a férfi környezetében, aztán a nő úgy tervezte megmenteni a kapcsolatot, hogy elkezdett gondolkodni a nyitott kapcsolaton, csak hogy a férfit, aki szarba se veszi, maga mellett tartsa. Ennél szánalmasabb dolgot, én még soha nem láttam. Na te is hasonló lehetsz.

2021. dec. 4. 14:42
 42/42 anonim ***** válasza:
67%

Még valami:

Annál viccesebb dolgot ma már biztos nem fogok látni, hogy egy feleség (kérdező) és egy szerető (kommentelő) egymást oltogatják, mintha bármelyikük is felsőbbrendű lenne, holott mindketten ugyanúgy csak kihasznált, ostoba, manipulálható lábtörlői valakinek. 😀 Zseniális.

Na az ilyen mentálisan sérült nők miatt élnek vígan a nárcsiztikusok meg pszichopaták. Döbbenet. Bár szerencsére egy pszichoterapeuta az előbbin tudna segíteni, csak ehhez kéne némi önreflexió, hölgyek.

2021. dec. 4. 14:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!