Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Érez iránta valamit a férjem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érez iránta valamit a férjem?

Figyelt kérdés

"Nyitott" kapcsolatban vagyunk.

Éjjel, amég nem a gyerektől veszi el az időt azt csinál amit akar, nem nagyon szoktam kérdezgetni, ez nagyjából ezt takarja. Nem köt az orromra konkrétan semmit, de nem hazudozik és dugdossa a telefont.

Voltak női ez biztos.

De van egy akivel hetek óta CSAK beszélget.. a nő munkahelyén és hetente párszor facebookon... a nő nem akar házas ferfivel kezdeni, ezt írja neki, amikor találkozni hívja. Nem nagyon szoktam a telefonjaba turkálni, de egy rokon elultette a bogarat a fülembe, erről a nőről beszélt ELŐTTEM a férjemnek, a fülem hallatára.

Szóval ő már beszél is másoknak róla, utána elpletykálták, hogy akár órákat is.

Nem nagyon értem, a többi csajról eddig mások nem nagyon tudtak...

2021. dec. 1. 22:38
1 2 3 4 5
 1/42 A kérdező kommentje:
Szoval a kérdésem, hogy ez most nem jelent semmit ezt is csak fűzi amég le nem fekszenek? Az ilyen ember nem változik az eddigieket se szerette, engem nagyon szeret, mindent megtesz értünk.
2021. dec. 1. 22:39
 2/42 A kérdező kommentje:
Ja es kerlek szorítkozzunk a tényleges kérdésre. Ne azt vesezzuk, hogy nyitott kapcsolat, miert hagyom stb. Így működik nálunk, ennyi.
2021. dec. 1. 22:40
 3/42 A kérdező kommentje:
Ja a történetből kihagytam, hogy most a netes beszélgetés megszünt kozottuk, kertem, hogy torolje a nőt es megtette.
2021. dec. 1. 22:42
 4/42 anonim ***** válasza:
83%
Az a baj,hogy nyitott kapcsolatban az egyik úgy érzi bármit megtehet.Nyitott kapcsolat egyenlő a nem kőtödöm hozzád.Az egyik fél mindig sérúlni fog.Kell ez neked?
2021. dec. 1. 22:53
 5/42 anonim ***** válasza:
90%

Miért vagy féltékeny? Az belefér, hogy dugnak, az nem, hogy vannak emberi kapcsolatai? Lehet az izgatja, hogy elutasították!

Keress magadnak szexpartnert, mint ő, akkor nem fog érdekelni.

2021. dec. 1. 23:08
 6/42 anonim ***** válasza:
89%

A nyitott kapcsolatok ezzel járnak szívem. Mit gondoltál, boldogan éltek még meg nem haltok? Röhejes. Megadtad neki a lehetőséget arra, hogy nyíltan keresgéljen tőled jobb nőt is esetleg. Mindenkitől van jobb. Ha szerencséd van nem talál, és veled marad, de ha talál, akkor neked annyi. Ennyi a történet.

Ennek a nőnek valószínűleg van tartása, és lehet ez fogja őt megfogni. A többi nőnek nem volt és igazából neked sem. Te is ugyanúgy elnézed, hogy mással kefélget, mint a többi nő. Ez a nő más. Más lesz, mint te, vagy bárki más. De ezt már nem tudod visszacsinálni, elcseszted. Keress inkább te is valakit.

2021. dec. 1. 23:21
 7/42 A kérdező kommentje:
De ha annyira van tartasa miert csetelget egyaltalan... ezzel nem szandekosan adja a férjem ala a lovat, kelleti magat?
2021. dec. 1. 23:27
 8/42 anonim ***** válasza:
82%

Ebben is van igazság, de ez mindegy, ha a férjedet ezzel megeteti és elhiteti vele, hogy van tartása, akkor mindegy, hogy van-e neki valójában vagy sem.

2021. dec. 1. 23:33
 9/42 A kérdező kommentje:

Egyébként, hetente többször talalkoznak. Marmint nem lebeszelve, de a ferjem oda jar ahol ez a no dolgozik. A nőnek eleg lehetne az a beszelgetes amit ott folytatnak, minek még csetelni is, ha annyira nem akar semmit.

Nem beszélnek semmi kulonosrol, hétköznapi dolgokról, amit aztán végképp nem ertek, hogy minek. Parszor a ferjem beprobalkozott a talalkozoval, mindig jott a nem talalkozok hazassal duma, a ferjem meg, hogy baratkozni csak lehet igy is aztan tobbet nem kérdezte meg, de irkaltak tovább.

Egyebkent persze tudom, hogy en vagyok a hulye amiert beleneztem.. a mi helyzetunkbe ez felesleges pofon volt magamnak...

Csak a haveroknak, csaladnak beszeles errol a norol kicsit megzavart...

2021. dec. 2. 00:05
 10/42 anonim ***** válasza:
100%

Ezt minek csinálod magaddal? Dehogy vagytok nyitott kapcsolatban, még a fogalmat sem érted!

Ő azt csinál, amit akar, te meg rágod a körmöd, hogy mikor fog kitenni. Nyitott kapcsolat az nyitott emberek, és őszinteség mellett működik, a féltékenység kizárásával, na nálad ennek nyomai sincsenek.

2021. dec. 2. 00:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!