Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Érez iránta valamit a férjem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érez iránta valamit a férjem?

Figyelt kérdés

"Nyitott" kapcsolatban vagyunk.

Éjjel, amég nem a gyerektől veszi el az időt azt csinál amit akar, nem nagyon szoktam kérdezgetni, ez nagyjából ezt takarja. Nem köt az orromra konkrétan semmit, de nem hazudozik és dugdossa a telefont.

Voltak női ez biztos.

De van egy akivel hetek óta CSAK beszélget.. a nő munkahelyén és hetente párszor facebookon... a nő nem akar házas ferfivel kezdeni, ezt írja neki, amikor találkozni hívja. Nem nagyon szoktam a telefonjaba turkálni, de egy rokon elultette a bogarat a fülembe, erről a nőről beszélt ELŐTTEM a férjemnek, a fülem hallatára.

Szóval ő már beszél is másoknak róla, utána elpletykálták, hogy akár órákat is.

Nem nagyon értem, a többi csajról eddig mások nem nagyon tudtak...

2021. dec. 1. 22:38
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:

29. Szóval szerinted is azzal lehet egy (hutlenkedo) ferfit megfognia egy másik nőnek, hogy eljatsza (nemtudom, hogy csak jatsza-e), hogy o milyen erkolcsos, nem kell neki hazas pasi?

Miert nem egyszeruen tovabb lep(nek) es keres mást aki adja magat? Mik ezek a barati beszelgetesek ezt nem ertem en sem.

2021. dec. 2. 17:41
 32/42 A kérdező kommentje:
Szándékkal nem lehet ezt csinalni. Nem fog senki elvalni a felesegetol egy olyan noert akit megse d*ghat (bocsanat).. ha meg mar a nő lefekszik a ferjjel ertektelen lesz..
2021. dec. 2. 17:42
 33/42 anonim ***** válasza:
79%

Nem tudom, hogy igazából valós-e az egész sztori, mert itt a gyakorin a kérdések 90%-a kamu, ezért nem is nagyon szeretek időt és energiát fektetni sok válaszba, de nem csak attól lesz erkölcsös, hogy nem kell neki házas férfi, hanem nem kell neki olyan férfi, aki másba is dugdossa a kis himbilimpijét. Szóval itt lehet szó esetleg a feleségről is, aki szintén ugyanúgy tűri, hogy a férje másba dugdossa, meg a szeretőről is. Egyik kutya, másik eb.

A feleség azzal nyugtatja magát, hogy ő a feleség, a másikba csak űrítenek, a szerető pedig azzal, hogy belé szerelmes a férfi. De igazából egyik sem jobb a másiknál. Ez a férfi egyik nőt sem szereti vagy tiszteli. Viszont az a nő, aki nem létesít vele semmilyen szexuális kapcsolatot, az egy teljesen másik kategória. Lényegében nem eljátssza az egészet, hanem valójában olyan is. Ha eszébe is van az, hogy kell neki a házas férfi, netán beleszeretett, akkor sem megy bele egy olyan kapcsolatba, ahol őt lábtörlőnek használják. Tehát erkölcsileg ugyanúgy rendben van valamelyest. Szóval lényegtelen, hogy akar-e vagy sem valamit a férfitól, tartása akkor is van, neked meg nincs, meg a szeretőknek sincs.

Másrészt nem feltétlen nem fog elválni valaki egy olyan nőért, akit megse d*ghat. Egyrészt azért, mert ha beleszeret a férfi, akkor nem érdekli ez, csak az, hogy válás után majd megszerzi, plusz lehet miatta fog rájönni, hogy inkább van egyedül és keres ehhez a nőhöz hasonlót (ha esetleg vele nem jön össze a dolog), minthogy veled fetrengjen ebbe a rég halott kapcsolatban.

2021. dec. 2. 18:20
 34/42 A kérdező kommentje:

Értem es elgondolkodtato...

Most a nő torolve a ferjem mondta neki, hogy mas platformon beszelhetnek a nő meg ezt elutasította, hogyha nem engedem/akarom ezt akkor nem.

Szoval legalabb a netes irkalasnak vege, ha csak nem megint kelletti magat es vegul belemegy.

Szerintem lezarult ezzel ez a dolog.. de majd meglatjuk...

2021. dec. 2. 19:36
 35/42 anonim ***** válasza:
77%
Mégis miért vagy nyitott kapcsolatban, ha közben megöl a féltékenység? Igen, valószínűleg a férjedben feltámadt a vadászösztön és olyan nőre talált, aki belemegy a játékba. Elég rosszul jőhetsz ki ebből. Persze szeret téged, hát nekem ez nem úgy tűbik, inkább amíg nincs ló.
2021. dec. 2. 21:47
 36/42 A kérdező kommentje:

Nemtudom en sem mi bajom most. Eddig nem volt baj...

Ez egy feltűnően csinos no.. es ez a róla beszélgetés nem tetszett.

2021. dec. 2. 22:18
 37/42 anonim ***** válasza:
54%
Lehet beleszeretett, most ez vagy elmúlik, vagy lépni fog. Sajnálom, most tényleg bajban vagy, mert igazából számon sem kérheted. Talán ezt a nyitott marhaságot már egy gyerek mellett el kéne felejteni.
2021. dec. 2. 22:22
 38/42 A kérdező kommentje:
Az irasaik alig fel ora alatt visszaolvashato.. nem beszéltek túl sokat az elmult ketto hónapban, pedig irhatott volna neki tobbszor is ha akar. Ez jelenthet valamit?
2021. dec. 3. 00:09
 39/42 anonim ***** válasza:
78%

Jaj, elvileg személyesen is találkoztak meg lehet telefonon is beszélgetni🤦🏼‍♀️ Írogatni én sem szoktam sokat. Ne legyél már ennyire buta. 15 éves vagy vagy mi? Régen internet sem volt. Sőt, most is vannak olyan párkapcsolatok is, ahol hosszú évek óta együtt vannak, de interneten alig beszélnek/beszéltek.

2021. dec. 3. 00:53
 40/42 anonim ***** válasza:
78%

A nyitott kapcsolatnak nem az a lényege, hogy azt csinálhat, amit csak akar? Én legalábbis így tudom, hogy így van.

MI a probléma?

Ha neked megfelel egy nyitott kapcsolat, akkor az ezzel jár.

2021. dec. 3. 12:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!