Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiakat kérdezném, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiakat kérdezném, miért tagadjátok a végtelenségig a megcsalást?

Figyelt kérdés
Persze van aki ha lebukik, bevallja, de sajnos belefutottam már olyanba, hogy tudtam 100%-ra hogy megcsal, és mégis tagadta. Ez komolyan érdekel hogy miért jó? Mi a cél ezzel? Hisz aki csalfa, nyilván nem szereti már a párját. Akkor mi értelme van tagadni?

#hazugság #tagadás #Férfi megcsalás
2021. nov. 28. 22:52
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy megcsal, nem biztos, hogy nem szeret / nem akarja folytatni a kapcsolatot.

Ha bevallja, 99%, hogy repül. Ha tagadja, talán van esély, hogy mégis elhiszi a párja és mehet tovább a kapcsolat. Ő nem tudhatja, hogy mennyire vagy biztos a dolgodban.

2021. nov. 29. 11:58
 22/26 A kérdező kommentje:

Igen tudom, bonyolultabb ez annál.

Igazából olyan személyes gondolatmenetek érdekeltek volna, aki a saját érzéseit írja. Pl. Igen megcsaltam, de rájöttem hülye voltam, és nem akarom elveszíteni, ezért inkább tagadok a végtelenségig.

Vagy igen, tagadok, mert nekem így tökéletes. Vár otthon a főtt kaja, tiszta ruha.

2021. nov. 29. 12:05
 23/26 anonim ***** válasza:

Tegyük fel ezt a kérdést fordítva: Mi értelme lenne beismerni? Miért lenne nekem az jó? Akinél erre a kérdésre az a válasz, hogy semmiért, annak a tagadás az egyetlen járható út.

Bár mindenki őszinte és sose hazudik, azért a nyugis élet alapja az, hogy nem beszélünk meg mindent otthon.

2021. nov. 29. 13:44
 24/26 A kérdező kommentje:

Hát pl. annyi értelme lenne, hogy akkor mehet is virágról virágra, nem kell 1 nő mellett kinlódni, ha már unja, hisz jobb úgyse lesz akkor, megjobban unni fogja.

De értem amit írsz.

2021. nov. 29. 14:03
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
De akkor elveszítené az otthoni előnyöket. Plusz a legtöbb férfi amúgy sem szexelhet annyit és annyi nővel, amennyire valóban vágyik rá. Hiába vágyik a legtöbb egy egész kenyérre, sokaknak csak a morzsák jutnak.
2021. nov. 29. 17:52
 26/26 anonim ***** válasza:

Azert mert rontaná a saját esélyeit

Es szadista is, bizonytalanságba tart , ha tudnád az igazat, volna erőd továbblépni

2021. nov. 30. 04:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!