Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiakat kérdezném, miért tagadjátok a végtelenségig a megcsalást?
Attól, hogy megcsal, nem biztos, hogy nem szeret / nem akarja folytatni a kapcsolatot.
Ha bevallja, 99%, hogy repül. Ha tagadja, talán van esély, hogy mégis elhiszi a párja és mehet tovább a kapcsolat. Ő nem tudhatja, hogy mennyire vagy biztos a dolgodban.
Igen tudom, bonyolultabb ez annál.
Igazából olyan személyes gondolatmenetek érdekeltek volna, aki a saját érzéseit írja. Pl. Igen megcsaltam, de rájöttem hülye voltam, és nem akarom elveszíteni, ezért inkább tagadok a végtelenségig.
Vagy igen, tagadok, mert nekem így tökéletes. Vár otthon a főtt kaja, tiszta ruha.
Tegyük fel ezt a kérdést fordítva: Mi értelme lenne beismerni? Miért lenne nekem az jó? Akinél erre a kérdésre az a válasz, hogy semmiért, annak a tagadás az egyetlen járható út.
Bár mindenki őszinte és sose hazudik, azért a nyugis élet alapja az, hogy nem beszélünk meg mindent otthon.
Hát pl. annyi értelme lenne, hogy akkor mehet is virágról virágra, nem kell 1 nő mellett kinlódni, ha már unja, hisz jobb úgyse lesz akkor, megjobban unni fogja.
De értem amit írsz.
Azert mert rontaná a saját esélyeit
Es szadista is, bizonytalanságba tart , ha tudnád az igazat, volna erőd továbblépni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!