Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiakat kérdezném, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiakat kérdezném, miért tagadjátok a végtelenségig a megcsalást?

Figyelt kérdés
Persze van aki ha lebukik, bevallja, de sajnos belefutottam már olyanba, hogy tudtam 100%-ra hogy megcsal, és mégis tagadta. Ez komolyan érdekel hogy miért jó? Mi a cél ezzel? Hisz aki csalfa, nyilván nem szereti már a párját. Akkor mi értelme van tagadni?

#hazugság #tagadás #Férfi megcsalás
2021. nov. 28. 22:52
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
37%
Mert nem csalt meg az illető, hanem te vagy paranoiás.
2021. nov. 29. 08:01
 12/26 A kérdező kommentje:
Igazából reméltem jönnek olyan válaszok is, (ha már névtelen az oldal) amiben férfiak a saját véleményüket írják le. Hogy miért teszik/tették ezt? A lelki háttere érdekelne.
2021. nov. 29. 10:29
 13/26 anonim ***** válasza:
72%
Én sose csaltam meg senkit. F/22
2021. nov. 29. 10:42
 14/26 anonim ***** válasza:
33%
Miért, miért? Mert kell az újdonság, kell a friss suna. Te nagyon nem értesz az élethez, kérdező.
2021. nov. 29. 10:43
 15/26 anonim ***** válasza:
72%
Mert férgek!
2021. nov. 29. 11:03
 16/26 A kérdező kommentje:
14: ez rendben is lenne. De akkor menjen a friss sunához. Ne nézzen hülyének teljesen. Mit akar már a "régi sunától". Menjen isten hírével.
2021. nov. 29. 11:26
 17/26 anonim ***** válasza:

De nem érted. A kulcs a VÁLTOZATOSSÁG. Ha átmenne az új csajhoz, akkor egy idő után annak is megszűnne az újdonságélménye. Más területeken viszont nyilván jobb a "régi". Tehát együttélés, személyiség, odaadás, stb. Plusz ugye sokszor ott a lakás, a gyerek, az anyagi kényszer.

Ezért vonzó sok férfi számára, hogy van a fő nő, mellette meg egy kis szabadidős falat.

2021. nov. 29. 11:29
 18/26 A kérdező kommentje:

Értem én, nagyon is. De fordítva hogy esne ez a férfinak. Bocsi drágám, unom a "házi kolbászt", elegem van már a tiédből, megyek keresek egy frissebbet?

Akkor járjon ez a nőnek is, ne csak az legyen a magyarázat, hogy mert férfi.

2021. nov. 29. 11:35
 19/26 anonim ***** válasza:
30%
De most tőlem kérsz engedélyt?! 😂 Hát ha ezt akarod, akkor csináld így. Keress olyan férfit, aki ezt tolerálja. Hajrá!
2021. nov. 29. 11:38
 20/26 A kérdező kommentje:

Ahogy írtam, engem személyes vélemények érdekelnek, neked van? Vagy csak az észt osztod?

Mert nagyon úgy fest hogy csak általánosságban beszélsz.

2021. nov. 29. 11:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!