Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megtudtatok ilyesmit a pasitok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtudtatok ilyesmit a pasitokról?

Figyelt kérdés

Hogy kiderült, hogy azert ingerult es kedvetlen, mert a szeretöje visszautasította?

És ha igen, hogyan reagáltatok?

2021. nov. 26. 19:01
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Csomagolhat
2021. nov. 26. 19:07
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Kiraknám, mert nem szeret, nem velem akar lenni.
2021. nov. 26. 19:08
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
akkor mar nem lenne a pasim es baromira nem erdekelne, miert kedvetlen szegenykem.
2021. nov. 26. 19:20
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Kiraknám, természetesen.

Neked mi a terved? Jobb kedvre deríted egy orállal?

2021. nov. 26. 19:23
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt ilyenre példa.

De szerintem megdicsernem a csajt, hogy ő okosabb mint en, en hulye meg még vele is járok.

Ilyenek megesnek velem hogy én érzem magam hülyének egy pasi mellett. Nem egyszer elhangoznak tolem olyan mondatok amikor más nőkhöz akarnak hasonlítgatni pl, hogy mas nő nem ilyen féltékeny, en helybol visszavágok olyanokkal hogy persze, mert más nő okosabb nem féltékenykedik, hanem már rég dobott volna a p.csába.

Kb en ez szoktam lenni

2021. nov. 26. 19:24
 6/10 anonim ***** válasza:

Én olyanokat szoktam megtudni amikor az aktuális aljas szemét velem és egy másik pasi teszi helyre az én "védelmemben".

Altalában amikor a férfiak nem nők, hanem más férfiaktól kapnak "fejmosást", vagy "észhez térítést", vagy csak "lenyúlnak" tőlük és sokkal " jobb vagy egzisztenciálisabb" pasik, azaz amikor azzal szembesulnek hogy nem nőtől, hanem Valódi férfiaktól "kapnak" , es attol "reccsennek" be, attol aztán tényleg igazán be tudnak depizni, az úgy egy nagy "elégtétel".

És komolyqn furdal a lekiismeretem, hogy ennek örülök hogy a saját páromat helyre tették.

Ha nőci tenné őket helyre akkor meg pacsi a csajnak. Öribarik lennénk. (Habár az ilyen csajozosat persze komolyan se venném)

2021. nov. 26. 19:35
 7/10 anonim ***** válasza:
*nem nőktől, hanem más férfiaktól
2021. nov. 26. 19:36
 8/10 anonim ***** válasza:
65%

Van az a régi vicc, amikor a pár ül a drága hotel halljában és a férfihez odamegy egy ismeretlen nő és megcsókolja és elmegy. A feleség persze rögtön számonkéri és válásért kiált, de a férje emlékezteti, hogyha elválnak, akkor vége a szép életnek. Aztán a feleség észreveszi egy ismerősüket egy idegen nővel és megkérdezi, hogy kivel van. A szeretőjével - hangzik a válasz. "A miénk szebb".

Ez nem vicces, de ismerek olyan párost akik így élnek. Igaz ott a fószernek két családja van (gerinces ember, mi?) és a két család teljes rokonsága él a pénzéből vagy a kapcsolatain, a második családban az ún. "anyós" biztatta a lányát, hogy ez a jó élet titka. És sajnos tényleg.

2021. nov. 26. 19:44
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Az okos nő nem tudja meg. :)
2021. nov. 26. 20:17
 10/10 anonim ***** válasza:
Ki is lett b@szva!
2021. nov. 29. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!