Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor megtudtátok, hogy megcsal a párotok, hogy reagáltatok?
Hajnalban jöttem rá amíg ő aludt... A laptopon bukkantam érdekes dolgokra, beszélgetésekre.
Másnap felkeltem, délután 2 körül zuhanyoztam, felöltöztem, ki sminkeltem magam, közben jégert ittam. A párom nem értette mit csinálok...
Majd olyan 6 körül annyit mondtam neki hogy én elmentem bulizni, reggel mire haza érek nem akarom a lakásomban látni. Aztán otthagytam.
Reggel persze még ottt volt, azt hitte viccelek, de aztán gyorsan kiraktam
A jeggyűrűt beadtam a zaciba, a ruháit amik nálam voltak azokat szétvágtam, kidobtam..
Minden egyebet kitettem a ház elé a cigányoknak.
A munkahelyéről pedig kirugattam.
Leültem vele, hogy tudom, mi a helyzet mert egy üzenet félrement. Nézett-nézett, majd jött az én hibám-bromsággal. Ja, az én hibám, amiért kicsi a mellem meg nem 163 vagyok, hanem 169 cm... szóval, ezen már komolyan csak szánakozni lehetett.
Aztán másnap összecuccoltam és elköltöztem (6 éve, ő azóta is szingli mert a B-csaj is dobta, én meg már 5 éve párkapcsolatban élek)
El sem akartam hinni,annyira szerettem. Majd állba vágtam úgy,hogy majd eltört a kezem. (Életemben nem verekedtem)
Aztán azt éreztem,hogy élve morzsolják fel a szívem,lelkem agyam,testem. Meg akartam halni terhesen.
Majd évekig a nővel álmodtam,hogy a pofámba röhög.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!