Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ahol kitálalt a szerető, ott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ahol kitálalt a szerető, ott mi lett utána a dologból?

Figyelt kérdés
Nem csak házasságra értem, hanem sima párkapcsolatokra is. Borítás után bántották a szeretőt? A megcsaló fél bosszút állt utána a szeretőjén, amiért az elárúlta a másik nőnek a több éve tartó viszonyukat?

2021. nov. 24. 11:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
65%

Én voltam már szerető (lehet sarazni, nem érdekel).

Már az elején tisztáztuk, hogy ő nem fogja soha elhagyni a feleségét. Én sem akartam ezt.

Soha nem jutott eszembe, hogy szóljak a feleségének.

2021. nov. 24. 12:05
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

#3 "DE AZT NEM ÉRTEM, HOGY A BEMÓSZEROLÁS HOGYAN JUT VALAKINEK AZ ESZÉBE ILYEN HELYZETBEN?"

Én még ugyan nem voltam ilyen helyzetben, de tudok olyat aki igen!

Azért mószerolta be a szerető a megcsalót a megcsalt félnél, mert hitegetve volt hogy lesz válás, csak várjon még. Ez ment folyamatosan, és gondolom annyira beleélte magát a szerető , hogy majd együtt fognak élni, hogy azt gondolta, hogy szól a megcsalt félnek, hogy legyen szíves álljon félre a boldogságuk útjából! A szerető biztos volt benne, hogy őt szereti a megcsaló, de amikor megtörtént a bemószerolás, akkor kiderült, hogy nem igazán. Maradtak együtt a házastársak egy szar házasságban, de a mai napig megy a folyamatos csalás, csak mindig egy másikkal! A nagy vagyon miatt maradtak együtt, mindkét fél rosszabbul járna, ha osztozni kellene!

2021. nov. 24. 12:05
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
mi ez a sok szeretos kerdes? valakinek szereto fetise van, vagy mi?
2021. nov. 24. 12:07
 14/21 anonim ***** válasza:
68%
#12: Igen, értem a szitut. De akit hiteget a szeretője azzal, hogy válik majd, csak még nem olyan a Hold és a Nap állása- szóval annak hol van az emberismerete? Mert OK, beleképzelem magam a szituba, várok egy ideig a férfire, aztán adok egy ultimátumot: vagy válsz vagy én lépek. És még az is lehet, hogy bejön a dolog és mégis válik miattam. De ha borítok( tehát kényszer helyzetbe hozom) akkor miért is gondolom, hogy élete végéig engem akar majd? Rendezi otthon a dolgokat, amennyire lehet és keres egy új szeretőt- ez tök logikus. Mert ha miattam válik valóban, mert én kellek neki, akkor nem kell borítanom...
2021. nov. 24. 12:11
 15/21 anonim ***** válasza:
64%

Ott bukik a logikád, hogy nem kalkulátad bele azon nők szellemi képességeit, akik belemennek egy viszonyba, mert azt igérik nekik, hogy értük elválnak.

Egy ilyennél előfordul, hogy ráront a másik félre és borít mindent.

Más egy olyan nő, aki belép egy kapcsolatba, ahol tisztázottak a szerepek. Ott nyilván nem lesz bili borítás.

2021. nov. 24. 12:14
 16/21 anonim ***** válasza:
53%

10# Én láttam már ilyen "gerinces" embert, akinek ugyanilyen erkölcsi elvárásai voltak, de mikor a másik elmondta neki, hogy szakítani akar, mert nem boldog, azt már nem ilyen békésen fogadta és van olyan, aki még mindig az ilyen mellett van, mert zsarolva és bántalmazva lett, anyagilag pedig teljesen ellehetetlenítve.

Tök jó, hogy ilyen kis becsületes emberke vagy, de engeded a szakítást is, ugye? Vagy ott azért már megy a hiszti?

2021. nov. 24. 12:15
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

#14 Én sem tudom mi volt ez a konkrét szituáció, mert az ismeretségi körömben történt a dolog. Nekem is csak ennyit meséltek el belőle!

Én azt gondolom ha valaki nagyon szerelmes, az ilyenkor se lát, se hall... Biztos annyira együtt szeretne lenni azzal akit szeret, hogy nem tudja "józan ésszel" felmérni, ha borít mindent, akkor sem biztos, hogy változik valami! Tudod, szokták mondani, hogy a szerelem vak!

Vannak elég meggyőző emberek, akik tényleg tudnak olyan szépeket mondani, amit egy szerelmes elhisz (egy ideig)! Aztán amikor a szavak helyett már tettekkel kellene bizonyítani, akkor akinek nagy a szája, pont az szokott visszavonulót fújni! Ahol nagy a vagyon vagy kicsik a gyerekek ott meg pláne!

2021. nov. 24. 12:20
 18/21 anonim ***** válasza:
69%
Nyilván senki nem tökéletes, de akkora bűnt még nem követtem el, hogy megcsaljak valakit, tehát úgy érzem, joggal ítélkezhetek ez ügyben.
2021. nov. 24. 12:24
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

16

Te mi az istenről beszélsz? A szakítást nem kell engedni, elég kimondania az egyik embernek. Aki nem tud szakítani a másik beleegyezése nélkül, az ugyanúgy egy gyenge szar, már ne is haragudj.

Megcsalástól függetlenül sem teljesen értem ezt a koncepciót: együtt vesztegeted el az életed valakivel, mert nem enged szakítani? Mi a f*sz, most komolyan. Egyébként meg ki kell nyitni a szeretőnél szopásra/nyalásra használt szerved és meg kell mondani, hogy mi fog történni, ha nem tudunk változtatni vagy szakítani. Én is megtettem, inkább vágtam a másik pofájába, hogy bocs, de részemről eddig tartott az az idő, amíg úgy tudtam veled viselkedni egy kapcsolatban, hogy hű legyek az elveimhez, nem akarok mocskot csinálni magam után, úgyhogy leszel szíves elengedni.

2021. nov. 24. 12:28
 20/21 anonim ***** válasza:
79%

Annál szánalmasabbat nem tudok elképzelni, mint hogy valaki leveri a szeretőjén, hogy borított. Az ilyen emberek mégis mit gondolnak? Hogy ők mindenki felett állnak?

Van egy adott személy, aki bizalmat szavazott neki, kockáztatott, ő pedig semmibe veszi a felelősséget, ami ezzel jár. Adott egy másik személy, aki annyira ösztönlény, hogy kielégülésért cserébe asszisztál ehhez. Mégis mit várt a csaló fél? Miből gondolta, hogy ő jogot formálhat a szeretője diszkréciójára? Valahogy nagyon nem áll össze nekem, hogy hogy lehet valaki naiv és szociopata egyben.

Azzal, hogy az ilyen személy feljogosítva érzi magát a bosszúra, azt jelenti ki, hogy neki joga van más idejével és bizalmával játszani. Hát nincs. Nagyon nehezen viselném, ha egyszer csak elém állna a párom szeretője, de az biztos, hogy ha az exem bántaná, minden erőmmel támogatnám a nőt.

2021. nov. 24. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!