Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ahol kitálalt a szerető, ott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ahol kitálalt a szerető, ott mi lett utána a dologból?

Figyelt kérdés
Nem csak házasságra értem, hanem sima párkapcsolatokra is. Borítás után bántották a szeretőt? A megcsaló fél bosszút állt utána a szeretőjén, amiért az elárúlta a másik nőnek a több éve tartó viszonyukat?

2021. nov. 24. 11:28
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
65%
2X volt ilyen sajnos. Egyik esetben kirúgattam, a másiknál felképeltem, és felmondtam a lakás bérletet, ahol lakott, de én fizettem.
2021. nov. 24. 11:29
 2/21 anonim ***** válasza:
54%
Pofon
2021. nov. 24. 11:33
 3/21 anonim ***** válasza:
58%

Kérdező, Te írtad ki a 'A szeretők miért falaznak a megcsalónak?' kérdést is? Vagy egyszerűen csak többen vagytok, akiket a megcsalásnak ez a szegmense foglalkoztat? Ez valami lelki deformitás lehet...

Mondd, hogyan jut el oda egy szerető, hogy bemószerolja a megcsalót a házastársnak? Mert ha eljut, akkor gerinccel nem rendelkezik, tehát a ' bántásban' a gerince nem sérülhet, az már biztos. Egyébként nem mindegy, hogy mi történik a bemószerolás után? Hiszen ennél mélyebbre már úgyse lehet süllyedni, most nem mindegy, hogy kap mellé még egy maflást is vagy kirúgja a főnöke, aki mondjuk egyben a szeretője is volt? Esetleg megtépi a feleség? Vagy egyszerűen csak férj- feleség kézen fogva neveti ki? Az a gondom, hogy a megcsalást értem, azt is értem, hogy -bármiért- foglalt féllel van titkos viszonya, azt is értem, hogy a foglalt fél esetleg hitegette, de aztán mégse válik, DE AZT NEM ÉRTEM, HOGY A BEMÓSZEROLÁS HOGYAN JUT VALAKINEK AZ ESZÉBE ILYEN HELYZETBEN?

2021. nov. 24. 11:36
 4/21 anonim ***** válasza:
94%

Ketten mentünk bíróságra. Én válni, a szerető meg testi sértésért feljelenteni az exem.

Megfogadtam, hogy ha valaha megcsal a párom és azt a szeretőjétől tudom meg, támogatni fogom azt a nőt mindenben.

2021. nov. 24. 11:37
 5/21 A kérdező kommentje:
Érdekes hogy még a félrelépőnek áll feljebb, amikor ő csalja meg a saját párját. Utána meg nem vállalja a felelősséget, hanem még a szeretőn vezeti le.
2021. nov. 24. 11:37
 6/21 anonim ***** válasza:
30%

5.-re, a kérdezőnek.

Nő vagy, mi? Tudod egy okos ember, ha szerető lesz, akkor ismeri, és elfogadja a játékszabályokat. Csak sajnos a legtöbb nő buta mint a föld.

Én tanultam a 2 esetből. Így külön e-mail, külön telefon, és semmi lakcím, semmi igazi név.

2021. nov. 24. 11:41
 7/21 anonim ***** válasza:
74%
Én ilyenkor bontok egy sört és élvezem a műsort. Annyira, de annyira megérdemli a megcsaló és a szerető ezt a grandiózus szopáshalmazt, hogy arra szavak nincsenek. :)
2021. nov. 24. 11:42
 8/21 anonim ***** válasza:
38%
#5: Mondd, a szeretőnek ez az 'erkölcsi tartása'hol volt akkor, amikor egy foglalttal keveredett viszonyba? Mert ha én( mindegy, hogy egyedüli, nőként vagy feleségként) szeretője leszek egy nős férfinak, akkor pont azon az erkölcsi szinten állok, mint a csaló fél. Akkor mi az, hogy a csaló miért nem vállalja a felelősséget? Vállalja ő, mondjuk megborít, úgy, hogy a fal adja a másikat vagy nem fizeti tovább a lakásom bérletét(ld fentebb), vagy csak egyszerűen újraalkotja rólam a véleményét. Az meg, hogy hogyan rendezi el otthon, az kizárólag az ő dolga és a párjáé. És ne gyere nekem azzal, hogy létezik olyan több éves viszony, ahol a szerető évekig nem tudta, hogy foglalttal kavar...:)
2021. nov. 24. 11:44
 9/21 anonim ***** válasza:
73%

Fura, ahogy az emberek erkölcsi tartásra hivatkozva ítélnek el másokat, mintha nekik soha, semmi bűnük nem lett volna. Ráadásul minden bűnük szerintük sokkal kisebb és elnézhetőbb, mint a másiké.

Nem, nem vagyok szerető és nekem sincs, de szánalmasnak tartom, ahogy az egyik ember hőzöngve ítélkezik, miközben nincs a világon olyan ember, akinek ne lenne vaj a füle mögött.

2021. nov. 24. 11:55
 10/21 anonim ***** válasza:
63%

9

Ez így van, mindenki hibázik. Én nem fogom az erkölcsi tartásra, sokkal inkább arra, hogy a másik egy féreg. Meg lett mondva a kapcsolat elején: ha félrebaszol, ne számíts sok jóra. Aki ezt nem tudatosítja a hülye agyában, az így járt. Én nem áradozom erkölcsi magaslatokról, egyszerűen csak van néhány dolog, ami számomra szent és sérthetetlen (ilyen a hűség, pontosabban az egyenesség és őszinteség). Ha valaki ezt nem tartja tiszteletben, örülhet, ha nem tiprom el, amennyire csak lehet, csak kibaszom a baszós qrva anyjába.

:)

2021. nov. 24. 12:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!