Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azoktól kérdezném akiket megcsaltak már, utólag is
meglepő, hogy megtette?
Igen, azok amiket leírtál. Hirtelen megváltozott. Vagyis inkább fokozatosan, de ez pár hónap alatt történt. Egyre több időt töltött a fürdőszobában, teljesen más lett a ruha stílusa.. hát a szokásos. Volt megérzésem is igen, de tagadott, aztán így egy ideig betudtam annak hogy a munka miatt lett olyan távolságtartó, mert sok volt a munkája abban az időben. Majd egy idő után csak kiszedtem belőle az okot, hogy szerelmes lett.
Igazából meglepett, hisz előtte időszakban akartuk szorosabbra fűzni a kapcsolatot. Gyerek stb.
2021. nov. 23. 23:17
Folyamatosan a telefont nyomkodta, nem érdekeltem őt. Egy másik párkapcsolatomnál is ugyanezek az előjelek voltak. Könnyen szakítottam. Amikor kiderült, sem dühöt, sem csalódottságot nem éreztem, szó szerint a nagy semmi kavargott bennem mindenhol. A másik kapcsolatomnál ugyanez volt. Azóta is akárhogyan emlékezem, semmilyen érzelmet nem társít az agyam az emlékekhez, teljesen kikapcsolt ez a központ. Talán jobb is. Megfogadtam, hogy felfüggesztem ezt a párkapcsolatosdit, mert elment tőle a kedvem.
2021. nov. 23. 23:28
Persze, tele volt minden jelekkel, csak nem akartam azokat eszre venni. Amúgy igen, meg mindig döbbenetes, mert ennek annyira nincs helye az en felfogasomban h nem is tudom hova tenni. Eleve azt h h lehet valakit ilyen szinten elarulni. Gyomorforgato.
2021. nov. 24. 00:29
Konkrétan nem csalt meg, de titokban elutazott egy másik sráchoz aki tetszett neki, előtte meg hazudott neki is meg nekem is. Szerintem leginkább azért nem történt semmi mert a srác nem úgy gondolt rá, hanem csak mint barát. A csaj azt mondta hogy ha a srác is nyitott lett volna, akkor se csalt volna meg, de én nem hiszem el és ettől még eléggé elárulva érzem magam. Ott lett egészen fura amikor már azt se akarta hogy szexeljünk, pedig előtte mindig úgy volt hogy ha neki nincs is kedve, elkezdem és közben megjön neki. Elmondtam ezt egy havernőmnek, aki azt mondta hogy tuti másik srác van a dologban, én meg majdhogynem kiröhögtem. Szóval igen, eléggé meglepett, ez az egész egyáltalán nem vallott rá, korábban is voltak már hullámvölgyeink és azt hittem hogy ez is csak egy a sok közül. Másik srác is úgy ledöbbent az egészen hogy konkrétan engem hívott fel, ennyi hazugság után, hogy egyáltalán én valós személy vagyok-e. Hát ennyire nem vallott a csajra ez az egész baromság.
2021. nov. 24. 03:28
Voltak jelek de olyanok, amik minden másnak is betudhatók lehetnének.
Engem ennek ellenére is mindig megdöbbent, egy harmonikus jo kapcsolatban az(ráadásul kapós szép nőnek is számítok, és a szex is jó velem), hogy félremegy a másik.
Főleg elhidegülések, ridegség, vagy csak szimplán közömbösség, kritizálások hibáztatások a részéről felém, megjelenő és gyakoribbá váló veszekedések a jelei.
Ezt a "tipikus" megcsalást kapom, hogy különösebb ok nincs rá, de felajánlkozik/nyomul valaki, és miért ne.
Meg se tudnám, ha a másik nem változna meg, hirtelen elszáll az összes szerelme, es lakótárs leszek neki és szinte "zavarom".
2021. nov. 24. 08:40
További kérdések: